Nyheter > Vill du följa med på unik paddelresa till ...

Vill du följa med på unik paddelresa till Indonesien?

Niklas Millegård är med och arrangerar en privat paddlingsresa till Indonesien, är du intresserad av att följa med?

En mycket tät karstskärgård med fantastiska klippformationer, gömda laguner, grottor, jellyfishsjöar, vita sandstränder, fantastiska korallrev och orörd natur långt borta från turiststränderna väntar om du följer med på denna unika paddlingsresa till Misool i Raja Ampat (Indonesien).

De kommer arrangera en ca 3 veckors resa och då blir det hela 14 dagars paddling i detta paradis. Det är en privat gruppresa och priset täcker alla kostnader för resan. De förhandlar fram bästa priser på hela resan, ordnar tillstånd med lokala byar som äger öarna samt guidar er hela vägen fram till de bästa sevärdheterna och lägerplatserna. Det kommer finnas en indonesisk talande guide på plats innan som ordnar tillstånd samt förbereder för ankomsten. Priset blir runt 30000 SEK per person beroende på hotellrum/kajakalternativ.

Avresa grupp 1 vid 15 januari o tillbaka 7 februari, avresa grupp 2 vid 29 januari och tillbaka 21 februari. Det är en "utforskarresa" och inte en "strapatsexpedition". Gruppen kommer att främst utgå från basläger i 2-3 dagar och paddla omkring i tom kajak och utforska. Korta paddlingssträckor i ett mycket lugnt område. Nästan vem som helst kan klara av det men måste tåla värmen, solen och fuktigheten. Detta är en resa som man skall göra en gång i sitt liv och en unik möjlighet som man kanske bara arrangerar en gång.

En hemsida håller på att göras där all information om resan kommer att finnas. Den blir upplagd om cirka en vecka. Men du kan redan nu få mejl med grundläggande detaljerad info om resan och en massa länkar till Youtube med filmer o bildmaterial om paddling och området Raja Ampat i övrigt. Mejla Nicklas så svarar han omgående.

Kontakta Nicklas om du är intresserad att komma med på resan. Kanske har du någon mer som kan vara intresserad och kan tipsa. Först till kvarn till en otrolig paddlingsresa i garanterat tropiska förhållanden och slippa den kalla vinterpaddlingen hemma!

Nicklas Millegård
[email protected]

Se filmen, Paddla Raja Ampat.
Ett tips! Ställ om till HD-kvalité, maximera bildrutan och höj ljudet!

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar