Nyheter > Tre anläggningar - ett liftkort

Tre anläggningar - ett liftkort

Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålen går ihop om ett gemensamt skipass. Tillsammans blir det totalt 77 nedfarter av hög kvalitet och variation till alla skidfantaster.

Aldrig har det kunnat erbjudas sådan bredd och kvalitet i Idreområdet som till denna vinter.

Skidområdena kompletterar varandra på ett bra sätt och tillsammans kommer vi erbjuda riktigt bra skidåkning för hela familjen” säger Andreas Starenhed, VD på Idre Fjäll.

Det är tre helt olika typer av skidanläggningar med Idre Fjäll som den alpina giganten i Idre med över 50 års historia som en av de absolut största aktörerna inom skidåkning i Sverige. Fjätervålen som erbjuder skidåkning av hög internationell klass med Idre-områdets högsta topp och långa, breda nedfarter, och slutligen Idre Himmelfjäll som nykomlingen med långa slingrande skogsnedfarter.

”Jag är oerhört glad och tacksam för att vi redan nu under Idre Himmelfjälls premiärvinter, kan samlas med en gemensam satsning på ett Idre-pass för alla tre anläggningar” säger Torbjörn Wallin, VD för Idre Himmelfjäll.

”Fjätervålen och Idre Fjäll har sedan många år tillbaka haft ett givande samarbete med ett gemensamt skipass. Att vi till den här vintersäsongen kan addera Idre Himmelfjäll ser jag som ytterligare ett positivt steg i vår gemensamma resa att bygga en framgångsrik destination. Tillsammans blir vi starkare”, avslutar Hans Ericsson, VD på Fjätervålen.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in

Tips!

Aktuellt: Hösttips