Nyheter > Stegräknaren en träningskompis

Stegräknaren en träningskompis

Att gå är den aktivitet som människan är bäst anpassad för. Den mest naturliga träningen för välbefinnande och en god hälsa. Silva har stegräknare för olika behov. Lättanvända stegräknare med en tilltalande design som visar distans, antal steg och förbrända antal kalorier. En av Silvas nyare och mer avancerade stegräknare heter Silva ex 30. Den kan placeras åt alla håll - runt halsen, i fickan eller i träningsväskan. Låt stegräknaren bli en perfekt träningskompis för att gå de rekommenderade 10 000 stegen om dagen.

Om Silva ex 30
Med 3D-sensorteknik räknas stegen felfritt oberoende av placering. Silva ex 30 räknar steg, mäter distans och kalorier och har även en automatisk timer som håller reda på hur länge du har tränat. När stegräknaren inte används går displayen in i viloläge för att spara på batterierna. Stegräknaren har funktioner som 7-dagarsminne, automatisk nollställning vid midnatt och en stegbarometer som hjälper användaren att nå och upprätthålla de rekommenderade
10 000 stegen om dagen. Silva ex 30 har även en integrerad halsrem med säkerhetsöppning. Cirkapris: 420 kr
 

– En förbättrad kondition är värt oerhört mycket ur ett hälsoperspektiv.  Det är viktigt både för individen men också för arbetsgivare. Vi på Silva  arbetar för att inspirera fler till att öka sin fysiska aktivitet och trivas ute i naturen. Vi vet att stegräknaren är en stor hjälp för många att få koll på sin dagliga fysiska aktivitet som faktiskt är en livboj för att få en bättre hälsa. Personligen gillar jag att tänka ”även en liten fysisk aktivitet är bättre än ingen, men mer är bättre än lite”, säger Patrik Elfwing, vd för Silva.

Visste du att…
En utbredd rekommendation är att friska vuxna personer bör gå minst 10 000 steg per dag.
En vanlig missuppfattning är att 10 000 steg motsvarar en halvtimmes rask promenad. Det
motsvarar snarare 3 000 – 4 000 steg.


 

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in