Nyheter > Produktnyheter för resan

Produktnyheter för resan

Thule SlideBar – takräcket som gör det enkelt att lasta tunga grejer
Thule lanserar det innovativa Thule SlideBar konceptet, ett nytt sätt att förenkla lastning av utrustning på bilen. Lasthållaren har en glidfunktion som gör det enkelt att lasta även tung och otymplig utrustning som kajaker och mountainbike. Användaren kan helt enkelt skjuta räcket ut från bilens sida och därmed behöver man bara lyfta sin utrustning rakt upp, istället för att både lyfta och sträcka den tunga lasten över bilens tak. Detta innebär, till exempel, att en ensam person enkelt kan lasta på och av en kajak. Eftersom säkerhet  är en viktig del i designen av alla Thules produkter är Thule SlideBar utrustad med en självstängande, låsbar plugg, som gör att det övre räcket ’klickar’ in i det nedre räcket så att det sitter säkert på plats på taket. Produkten har testats och godkänts i enlighet med den europeiska kvalitetsstandarden (ISO)s "City Crash test" såväl som av det tyska kontrollinstitutet TÜV.

Thule Dynamic – takboxen med design och funktion i fokus
Denna nya takbox som är en vidareutveckling av en av världens storsäljare inom takbox segmentet Thule Spirit, passar perfekt för den kommande vintersäsongen. Den erbjuder ett stort lastutrymme som lämpar sig för både skidor och snowboard. Takboxens moderna framdel, låga placering och smidigt krökta form ger den en sportig och aerodynamisk design och gör den också enklare att hantera samt att lasta i och ur. Till de nya detaljerna hör även det nya "non-slip”-materialet på boxens botten, som hindrar lasten från att glida omkring i lastutrymmet, och ett nytt monteringssystem, Thule PowerClick, som förenklar monteringen på taket genom att användaren bara vrider bekväma handtag tills de hör ett klick-ljud. Slutligen är det praktiska handtaget på utsidan, som gör det lättare att öppna och stänga boxen, en funktionell nyhet. Thule Dynamic takboxen kommer i två storlekar och i färgerna svart och titan (en exklusiv ton av mörk silver).

Thule K-Summit XXL – Thules bästa snökedja nu i storlek XXL
Snökedjor kan innebära en livförsäkring på isiga och snöiga vägar - förutsatt att man inte låter dem ligga kvar i bilens bagageutrymme för att man inte orkar, eller till och med glömmer, att fästa dem på däcken. Detta var en av grundtankarna bakom utvecklingen av Thule K-Summit, en snökedja som är enkel att montera och använda. Thule K-Summit använder en patenterad spännfunktion som förstärker handkraften när man monterar och spänner kedjorna på hjulen, vilket gör hela monteringen mycket enkel. Dessutom gör de vikbara armarna snökedjan extremt kompakt när de är monterade på däcken såväl som när de förvaras i den medföljande väskan i bilens bagageutrymme. Thule K-Summit lanseras nu i en XXL-version, som innebär att även stora stadsjeepar kan använda Thule K-Summit snökedjor. Produkten kan nu användas på vilken personbil som helst, till och med på sportbilar som brukar ha mycket begränsat med utrymme runt hjulen.

Thule EuroClick G2 – cykelhållaren för bilar utan dragkrok
Thule presenterar cykelhållaren Thule EuroClick G2 som svar på en ökande efterfrågan att utrusta små bilar som inte har någon monterad dragkrok (vilket brukar behövas för att montera en cykelhållare bak på bilen). Thule EuroClick G2 har ett fäste som kan monteras direkt i bilens chassi utan att behöva några förmonterade fästpunkter. Cykelhållaren klickas sedan fast på samma sätt som på en avtagbar dragkrok. Genom att lansera Thule EuroClick G2 erbjuder Thule ett både enkelt och effektivt sätt att transportera skrymmande cyklar även med små citybilar.

Thule Jet Ski-trailer – den perfekta lösningen för att transportera vattenskotrar
Thule Jet Ski-trailer passar alla typer av vattenskotrar på den europeiska marknaden och med sitt böjda chassi gör den det lättare än någonsin att lasta och transportera alla olika modeller. Trailern kan bära en maximal axellast på 750 kg och med den böjda designen ger den en särskilt låg tyngdpunkt. Vinsch-stödet har utformats speciellt för vattenskotrar och erbjuder en enkel och smidig sjösättning. Jockey-hjulet gör trailern enkel att manövrera när man kopplat loss den  från bilen.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in