Pistvakt är tillbaka!

Nu kan fansen fjöla av - Pistvakt är tillbaka! Sex efterlängtade nya avsnitt blir det och ett kärt återseende för många, att döma av förra omgången.

Av: Ulf J

Fjöl´ av - Pistvakt är tillbaka med sex nya avsnitt.
I den lilla fjällbyn Svartlien i skuggan av Klimtatjakka är allt sig likt. Bengt-Hans bodega är fortfarande mötespunkten framför andra. Här lever myten om Stor-Erik vidare och kastar sin skugga över hela familjen och där serveras Gudrun och pojkarna Sven Erik och Jan-Erik sin hojt, medan Olle dricker Zingo.
Friden störs dock med jämna mellanrum. Lavinfaror och bjärnar i all ära, men riktig fara på fjället blir det inte förrän en Lusekoftanova passerar över gränsen, eller när de rivaliserande pistvakterna Näslund från Vargvallen kommer förbi. Dessutom får Jan-Erik och Olle svårt att fjöla av när Bengt-Hans systerdotter Eva-Lena kommer på besök. De norrländska pistvakterna låter sig dock inte rubbas alltför lätt, det krävs mer än så för att göra bröderna mjörskna!
Pistvakt sänds i sex avsnitt torsdagar kl 22.00 i SVT1, start 26 oktober
Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer

Har du problem att hitta julklappar i djungeln där ute? Vi hjälper dig 3 kommentarer
Utsidan deltog med monter på Vildmarksmässan 2003 och bjöd på småföredrag i vårt "Speakers Corner". Här är några bilder ... 2 kommentarer
Fredrik Johansson vandrade fyra dagar i Helags, och upplevde fyra årstider. 11 kommentarer
Karta med specialinformation för aktiviteter i Strömstad skärgård. Information från sjökort, ekonomisk karta med symboler. Traditionell inplastad ... 2 kommentarer
Ett 84 sidigt tjockt nummer med otroliga artiklar från äventyrsvärlden! 1 kommentar

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.