Artiklar > Outside # 1, 2004

Outside # 1, 2004

Av: outside

I första numret av Outside hittar du ett brett innehåll från äventyrsvärlden!

REPORTAGE
Renata AB
Sen Göran Kropp omkom 2002 har Renata Chlumska hållit sig undan – tills nu. I en exklusiv intervju berättar Renata om hennes liv och sitt nya projekt.

Hulk (fuskare) eller sparris (vinnare)?
För att verkligen få reda på hur dopingpreparat fungerar – hur de känns och påverkar kroppen – har vår reporter dopat sig själv. Självklart blev han större och snabbare men, någonting kändes väldigt, väldigt fel.

Den nya vågen
Tow-in surfing blir mer och mer populärt, från Australien till Hawaii och Hollywood. The Billabong Odyssey har höjt ribban med 22 miljoner kronor och med ett lag av tokiga surfare reser de jorden runt i en jakt på de största och värsta vågorna.

UTSIKT
Ny Svensk tävling rör om i multisport-världen. Järnridån blir grönridån. Sveriges Forest Gump kan inte sluta springa. Plus: Radar och Media.

outside_1
Renata Chlumska pryder omslaget

DET VILDA LIVET
Vilket djur är Nordens snabbaste? Hur många träd krävs för att producera syre åt en människa? Dina frågor om djur och natur får smarta svar. (Glöm heller inte att du kan posta dina frågor här på sajten)

DEN HÅRDA VÄGEN
Skälet till att ta ett sabbatsår – en ständig vandrare upptäcker att bo i södra Spaninen ger mer en än att bara resa.

DESTINATIONER
Europas vilda sida: vi har hittat åtta gömställen (och en klassiker) var du kan sporta hårt under dagen och leva som en kung på kvällen. Plus: Mycket mera!
din lägenhet är i goda händer!!

PRYLAR
När du är på äventyrsresa gäller det att utrustningen hänger med. Vi har testat 16 tuffa grejor för resväskan som hjälper dig upptäcka världen.

FYSIK
Den goda nyheten: ålder spelar ingen roll… om du tränar. Följ vår fitnessplan för varje decennium. Då kan du fortsätta med actionsport hela livet.

ÖGONBLICK + EXIT
Samlingar av det bästa bilder från det bästa fotografer inom actionsport naturfotografi.

6 nr. av svenska Outside och en Outside Buff = 249 kr!

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
2004-05-12 09:43   Kotten
Betyg: 4
Verkar vara en god idé med outside. Och äntligen får utemagasinet lite konkurrens.
 
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in