Nyheter > Carry dry - en ny produktserie vattentäta ...

Carry dry - en ny produktserie vattentäta påsar och fodral

Som ett led i Silvas satsning på ett utökat produktsortiment för sport- och outdooraktiviteter lanserar Silva Carry Dry, en helt ny produktserie med vattentäta påsar och fodral. Produkterna skyddar ömtålig packning mot väta, sand, damm och tuffa väderförhållanden samtidigt som de är enkla i sin hantering. Carry Dry Cases har ett pekskärmskompatibelt material som gör att din elektronikutrustning eller telefon kan användas utan att ta ut den ur sitt skydd.

Produkter som ingår i Carry Dry-serien är Carry Dry Bags (vattentäta påsar), Carry Dry Cases (fodral) och Carry Dry Map Cases (kartfodral). De kommer i olika storlekar utefter behov och
kan användas i alla väderförhållanden, även vintertid i temperaturer ner till -20 grader.

Carry Dry Cases
Dessa vattentäta fodral finns i tre storlekar: S, M och L och är framtagna för att skydda dina värdesaker, telefoner, kameror och surfplattor. De kan hängas runt halsen med en medföljande halsrem. När en elektronisk produkt som exempelvis en smartphone eller en surfplatta med pekskärm är nerlagd i fodralet kan skärmen eller tangenterna användas genom plasten utan att produkten tas upp.
Material: TPU (Thermoplastic polyurethane).

Storlek och rek. cirkapris inkl. moms:
Small: 80x55 mm, 150 kr
Medium: 110x180 mm, 200 kr
Large: 220x260 mm, 300 kr
Carry Dry Map Cases
Mångsidiga vattentäta kartfodral som skyddar kartor i alla väderförhållanden och som passar för exempelvis båtliv, orientering och vandring. Kartfodralen är helt genomskinliga så att kartan kan avläsas på båda sidor av fodralet. Passar alla vanliga kartformat, utskrivna digitala kartor i A4 (Medium) eller OS-kartor (Large).
Material: TPU/PA.

Storlek och rek. cirkapris inkl. moms:
Medium: 297x240 mm, 200 kr
Large: 265x480 mm, 300 kr

Carry Dry Bags
Vattentäta påsar i hållbart 30 denier Cordura-tyg i fyra olika storlekar, från 6 till 36 liter som skyddar dina ägodelar i våta miljöer. Påsen stängs på ett enkelt sätt genom att överkanterna rullas ner och spännet stängs. Kommer i olika färger så att de hittas enkelt i ryggsäcken.

Storlek och rek. cirkapris inkl. moms:
6 l, 120 kr
12 l, 150 kr
24 l, 200 kr
36 l, 250 krLogga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook