Nyheter > Branäsgruppen lanserar appar till ...

Branäsgruppen lanserar appar till skidåkningen

Inför skidsäsongen 2013/2014 lanserar Branäs och Kungsberget egna, unika appar. Med Pistkartan, Sakjakten och det digitala Brädspelet erbjuds familjer information inför resan, aktiviteter på plats och underhållning för alla åldrar.
– Med apparna vill vi förhöja upplevelsen av våra anläggningar och samtidigt marknadsföra oss till de som ännu inte har varit hos oss, säger Branäsgruppens marknadschef Mikael Elford.

Både Branäs och Kungsberget har ett tydligt familjefokus. 2013 blev Branäs för sjunde året i rad utsedd till "Sveriges bästa skidort för barnfamiljer". Kungsberget kom på en fin tredjeplats i tävlingen, som arrangeras av Barnsemester.se. Och självklart är apparna anpassade för att hela familjen ska kunna ha kul tillsammans.
Pistkartan används med fördel redan innan familjerna reser. På så sätt lär de känna backarna, och får reda på var de bästa lekplatserna samt restaurangerna ligger.
Sakjakten är ett spännande, storybaserat äventyr där vuxna och barn kan spela tillsammans. Äventyret tar spelarna runt i skidorten och de lär känna backarna på ett kul och minnesvärt sätt. Hjälp Björnbusarna att hitta saker och lösa mysteriet!
Brädspelet är ett lättspelat och rafflande familjespel. Det bygger på enkel interaktion med charmiga figurer och roliga samt allmänbildande quiz- frågor. Svårighetsgraden går att ställa in, vilket gör att alla i familjen – oavsett ålder – kan spela samtidigt.

Hämta kan du hämta apparna:

AppStore
Branäs

Kungsberget 

GooglePlay

Branäs  

Kungsberget

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!