vad finns på andra sidan ?

Har en egen firma Friedel Design. Vid sidan av mitt ordinarie jobb. Mina största kunder är för tillfället Newfound Woodworks, Trapper kanot, Linder, Row Scandinavia, Tahe Marin Men jag säljer även onoff designer som mestadels byggs av privatpersoner och då i trä. Är heldatoriserad och har börjat få en stor data bas med olika konstruktioner. Jag jobbar som fristående konsult i kanot/kajak branchen

Användarnamn: hassex

Intressen: Turskidåkning, Mountainbike, Orientering, Paddling, Foto, Ridning, Segling, se ovan

Mer på profilsidan


Kategorier:

Etiketter:

Hälleskogsbrännans naturreservat i Västmanland

Efter den stora branden beslöt sig Länsstyrelsen för att göra ett reservat av den södra delen av brandområdet. Det är intressant att följa områdets utveckling. I början var det rätt deprimerande med mängder av svartbränd skog. Men nu har växtligheten tagit fart.

Den södra delen av brandområdet är orörd skog där man låtit dom döda träden stå kvar. Man har gjort ett visst röjade för att säkra vägarna men annars är området orört.

Kanumesse 2011

Dags för årets Kanumesse i Nurnberg. Mässan är en branch mässa för kanotfolk mestadels Europa men även Nordamerika. Jag har åkt på mässan några gånger med Trapper-killarna. Den här gången åkte jag med Tahe. Efter att Tahe köpt Trapper frågade man mig om jag ville hjälpa dom med några modeller och på den vägen är det.  

Rövallsmossen Stingsmossen

Mellan Ramnäs och Surahammar ligger Rövallsmossen Stingsmossen Naturreservat. Just nu är skaren hård och det går fint att äka skidor.

Västerås-Birka-Stockholm

Ett väder och tidsfönster gjorde att jag och Anton fick några dagar över. Vilket passade fint för en tur till Stockholm. Vi tänkte paddla via Strängnäs och även gå iland på Birka. Man kan paddla över Hjulsta också det är på ett ut.

 Vi startade på Onsdag eftermiddag från Björnön. Det var varmt och i princip vindstilla. Så det gick fort att passera Granfjärden som är den större fjärden innan man kommer till Strängnäs. Öarna runt Hallingen är populära bland fritidsbåtsfolket. Vi går iland på en liten strand på västra delen av ön. Vi fixar tll lite mat men klockan är inte så mycket så vi fortsätter in i Strängnäsfjärden.

Master of water

Master of water är en kul tillställning om man gillar att se forspaddling. Man tävlar i 3 grenar Cross, Störtlopp, Freestyle. Tävlingen är lättsam och vänder sig till alla.

Samtidigt med tävlingen pågår även festivalen DaFlo.

Sida: 1 2 3 4 5 Nästa Sista 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.