Tankar kring mina olika äventyr.

Användarnamn: bensson

Intressen: Klättring, Friluftsmat, Dykning, Vandring, Navigering, Foto, Segling

Mer på profilsidan


Första inlägget

Kära Blogg!
...eller hur gör man? Jag har inte läst någon blogg tidigare, men tror att det är någon form av dagbok där man delarmedsig av tankar och åsikter med omvärlden. Det jag tänker göra här är att  få ner tankar och funderingar kring min resa genom sverige på skidor. Hur jag tänker kring resan, utrustning och ensamheten. Förhoppningsvis finns det någon som läser och tycker till. Vi får se. Fick stark uppmuntran från Johanna Malmsjö att starta en blogg, och tror att det kan bli roligt. Hoppas ni gillar det. Henrik

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?
2008-07-27 18:00   Thomas Traneving
Välkommen hit!
Skall bli intressant att läsa!
 
2008-07-27 21:40   tjohanna
Jag kommer vara ständig besökare... Jag är jätte imponerad och skulle ALDRIG fixat samma resa själv!

/Johanna
 
2008-07-28 22:43   Öhrnell
Välkommen in! Hoppas för din skull att det blir en ordentlig vinter i år. (Eller ska du ta halva Sverige på rullskidor?) Det låter som ett otroligt projekt, tycker jag som känner mig duktig när jag åkt ett par kilometer...

För övrigt kan jag starkt rekommendera den positiva feedback man får av en blogg på Utsidan om man vill fullfölja något!
 

Läs mer i bloggen

Tror du att du är indian eller?

En compoundskytts vardag.

Test av Tentsile Flite

Då har jag testflugit min Flite. Den kom igår strax innan lunch. Barnen och jag gick ut efter lunch och testade att hänga upp den. Jag hade tittat ganska många gånger på instruktionsvideon från hemsidan. Det var ganska lätt att få upp den så att den kom i luften. Det gick bra att spänna upp den hårt, som man skall. Den skall inte hänga som en hängmatta, utan vara hårt spänd.

Flygande tält

Jag älskar tält. Allt det står för. Tryggheten, värmen, att vara ute på äventyr. Jag har testat massor av olika, små och stora. Vinter som sommar. Jag har testat kompisars tält, jag har ägt många som jag sålt vidare, då kanske någon detalj gjort att tältet på andra sidan staketet såg lite bättre ut. 


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.