• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Vad blir det till middag idag?

Första dagen på jobbet i natt. Hade vid 23-tiden äntligen fått tid att äta. Hungrig värmde jag lite rester; grillat och färskpotatis. När jag lyfter ur maten ur mikron glider tallriken ur händerna...all mat hamnar på ett golv där tresekundersregeln inte kan appliceras. Så ingen middag igår. Hittade dock ett paket kakor som taskigt substitut, intogs dock efter midnatt... Typ ”välkommen tillbaka till jobbet!”
 
Gjorde en sats med Pulled pork i lergrytan i förmiddags. 1,2 kg picnicbog, morot, lök, quinoa och barbecuesås. Jag testade att ha lite quinoa i botten för att suga upp allt vätska som blir, då jag inte vill ha det för blaskigt. Tyckte det blev gott. 125 grader i 3-4 timmar.
 
Idag har jag stekt köttfärsbiffar på 3,2 kg köttfärs så att man har något annat att äta vid lunchtid än korv under kommande älgjakt.:)
20200826_102128.jpg

Idag serveras det älgfärsbiffar, potatis, gräddsås, krösamos, div. grönsaker och mjölk.:)
 
Bruna bönor och stekt fläsk... mums! Fast jag har inte kokt bönorna själv utan köpt dom färdigkokta av ett känt svenskt märke. Fast bönorna är med största sannolikhet odlade på Öland. Vill minnas att Öland är största "bruna-bön-odlaren" i landet. :)
 

Logga in