• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.

Vad blir det till middag idag?

Varför 14? jag kör max 3h för både fläsk och kyckling på 150 grader i lergryta.
Kör under 100C och nej egentligen behöver den inte vara så länge men tycker (personligt tyckande) att den blir bättre.
Vanesak också vi gjorde så på lunchrestaurangen jag jobbade på. Sisten ut sätter på ugnen första in stänger av.
Den föll isär bara man tittar på den. Lägger den i ugnen innan jag lägger mig (och dottern vaknar bara 1-2h senare så den är inte helt obevakad)
 
Blir lite avundsjuk på alla er med tillgång till viltkött. Här finns det knappt att köpa och vi har inga kontakter...

Idag har sonen bestämt middagen; taco...
 
Blir lite avundsjuk på alla er med tillgång till viltkött. Här finns det knappt att köpa och vi har inga kontakter...

Idag har sonen bestämt middagen; taco...
Hej Karolina,

Om du vill så kan jag ordna en hel ren åt dig på ärligt sätt.:) Ej tjuvskjuten. (y)
Det värsta är väl transporten om du inte kommer upp och hämta den.
Jag känner renägare i Kalix koncessionssameby och dom slaktar renar el. skickar iväg dom på slakt. Gott kött. Nästan som viltkött. :)

Är du intresserad av vildsvinskött? Jag vet ej var du bor men jag har kontakter ner igenom landet som jagar vildsvin. Köttet är trikintestat. Ta det via pm om du är intresserad.
 
Det svåra idag är och hitta en ren som inte matats med pellets som vissa gör för jämnan så viltsmaken är borta i stort på många renar.
 

Logga in

Tips!