Bevara aromen
Aha! Faktiskt aldrig tänkt på att kaffet försämras olika beroende på kärlmaterial. På något sätt är en kopp kaffe ute i naturen en särskild njutning. Man kanske har större tolerans mot blaskigt kaffe då?
Under dagens utflykt till Dammtorpssjön tänkte jag på ditt inlägg och det är ju rätt, kaffet i termosen smakar räligt.
Litet utmanande att ta upp diskussionen i denna tråd, men jag blir smått nyfiken på hur en titantermos skulle bete sig i kaffehänseende. Någon titantermosinnehavare som vågar uttala sig?
				
			thureb; sa:Ser ännu allvarligare på att glastermosar är på väg ut. Kaffe oxiderar alldeles för fort i rostfria kärl.
Thure
Aha! Faktiskt aldrig tänkt på att kaffet försämras olika beroende på kärlmaterial. På något sätt är en kopp kaffe ute i naturen en särskild njutning. Man kanske har större tolerans mot blaskigt kaffe då?
Under dagens utflykt till Dammtorpssjön tänkte jag på ditt inlägg och det är ju rätt, kaffet i termosen smakar räligt.
Litet utmanande att ta upp diskussionen i denna tråd, men jag blir smått nyfiken på hur en titantermos skulle bete sig i kaffehänseende. Någon titantermosinnehavare som vågar uttala sig?
 
				 
       
       
       
       
         
         
         
         
         
        