Torkad mat från 1985

smaka

Mammut måste väl smaka gott.
Skär upp fina skivor och grilla bara.
Kom gärna med ett inlägg hur det smakade.

Klart att torrmaten ska testas. Man kommer inte dö av lite gammal torrmat.
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.
Envar får alltid bestämma hur mycket försökskanin man vill vara, med uppenbar är experimentviljan större än förståndet alltför ofta. Somligas råd säger mer om dem än de normalt skulle vilja avslöja.
Mat brinner oftast väl, bara den är torkad.
 
Drack fruktsoppa i somras som smakade fint.
Konservburk med pulver, tillverkningsår 1985.
Är själv av 1989s årgång.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips