Ta bort ”Fritt forum” från Nya inlägg

I mina ögon handlar det inte om ointresse, hade det varit så enkelt så kunde vederbörande bara strunta i trådar man inte har något intresse av.

Att kalla de som föredrar att dölja fritt-forum-trådarna för lättkränkta är också en grov och felaktig generalisering. Och helt onödigt.

Jag håller dock med om att det inte borde döljas. Fritt fram för fritt forum :)
 
Jag tycker även att man ska flytta alla trådar som inte har med friluftsliv att göra, till "Fritt forum" eller helst ta bort dem helt. Då tänker jag framför allt på Miljö och jakt, då just dessa ofta fylls av div. trolltrådar med tjäbbel och politisk skitsnack som huvudtema. Det är inte trevligt på en friluftsforum att se denna skiten på förstasidan jämt.

Om admin inte vill att fler ska avsluta sina konton här så får ni nog rensa upp lite. Det är många profiler som dragit härifrån sista åren och jag tror jag vet varför. Vill jag tjäbbla, går jag hellre in på flashback eller twitter.
 
Önskar att trådskapare publicerar inlägg som följer Utsidans målsättning och tar del av hur man kan berika forumet utifrån den.

"Om Utsidan
Målsättning
Utsidans målsättning är att vara den naturliga samlingspunkten för alla oss som är intresserade av icke-motoriserade, naturnära friluftsaktiviteter, resor och äventyr. Är du osäker på vår policy, fråga oss först.

Det finns redan en hel del svenska webbplatser specialiserade på olika aktiviteter, som klättring och paddling, och på Utsidan hittar du länkar till alla dessa. På Utsidan finns också mycket redaktionellt material, om aktiviteter, utrustning och äventyr, som vi eller våra besökare publicerat. Vi har också ett flertal olika diskussionsforum där man kan delta direkt från sin webbläsare.

Du kan hjälpa till!
Utsidan vill vara heltäckande på området friluftsliv och äventyr. Där det saknas information på vill vi utveckla och komplettera.
Dig, vår besökare, vill vi uppmana att dela med dig av kunskap eller att berätta om ditt specialintresse. Det kan vara allt från svampplockning till grottdykning; pusha för din favoritstig; sprid nyheten du just fått höra; beskriv ditt nya klätterberg; berätta om ditt senaste äventyr; varna för undermålig utrustning du köpt eller lovorda bra sådan; tipsa om bra böcker. Delta!"
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.