skavsårstejp

Jag använder Hansaplast, och är mycket nöjd med den! Sitter bra och kladdar inte som andra tejpar jag testat.... Finns på apoteket!
 
Skavsår.

Hej! Jag känner inte igen era beskrivna problem med Leukoplast. Använder själv den, sedan flera år tillbaka. Visst fastnar den lite grann i strumporna men inga problem, som jag ser det. Det viktigaste är att man verkligen rycker fast tejpen och dess hörn. Massera ut den från centrum och se till att det inte blir några flikar. Då sitter den på i flera dagar med dusch och bad i fjällbäck. Lycka till! MVH Johan
 
Inte heller jag känner igen problemet med röd leukoplast.
Gick i 10 år med utmärkta Lundhagskänger med Leukoplast häftade rejält runt hälarna mot automatisk skavsår.Börjar de släppa på med mer häfta.Ta inte bort det utan lägg på mer .Snåla på det som kostar mycket inte på det som kostar lite.Ta av häftorna hemma efteråt.Hur de ser ut är ointressant!!!
Utanför ämnet går jag numera oftast i gummistövlar och
har inga skavsårsproblem och är torr om fötterna .Yllesockarna nya 2 par kostade 10.kronor paret på ÖB Har många reservpar hemma för fortsatt bruk .Använder dock min mors hemmastickade så mycket snyggare!!! Två par varav växelvis utnyttjande.Torr och varm det är det som gäller.Ull luktar sällan illa.

Har även bytt till ullunderkläder av samma anledning.
 

Glöm allt du lärt dig om vandringsskor

Sneakers och löparskor kan vara bekväma för enklare promenader, men de är inte designade för de utmaningar som vandring kan erbjuda. Ojämn terräng, ...