Reval Kayaks

Någon som vet hur företaget Reval funkar beställde en Extrem i maj ringde och kollade att inget var fel i juni,dom hade kvar mitt nr dom lovade leverans under sommaren
beklagade dröjesmålet .Vägrar ringa dom igen känns inte som att man är lika sugen på deras kajak längre dom kanske har fullt upp med alla sponsrings kajaker
/Stefan
 
Reval

Jag ringde Janne häromdan och allt verkar bra. Jag fick min Extreme i Maj och allt har varit bra. Tror inte du behöver oroa dig om att ringa igen. De verkar urschysta tycker jag.
Några commander har ju också kommit in nu och då har du ju en till ursnygg kajak att välja på.
 
Bolagsverkets Näringslivsregister

När jag är lite nyfiken brukar jag kolla på

https://snr3.bolagsverket.se/snrgate/default.jsp

det finns en första tjänst som är avgiftsfri.
En snabbkoll på Reval så finns det bl.a
Reval Kayaks
Reval Boats
Reval Marine

Med samma organisationsnummer AB och kallad Bifirma vad det nu är, i Västra Götalands län. Inget om konkurs på denna web-sida.

Däremot finns det en Reval Trading & Logistics AB i Stockholm. Med avslutad konkurs. Men det kanske är något helt annat bolag (koncern) för det ligger i Stockholm.
Hoppas du blev lite klokare.

OT
Jag beställde en GPS-hållare från Touratech i slutet på maj och än har hållaren inte kommit. Leveransproblem, stor orderingång säger dom när man ringer. Men man borde väl åtminstone avancera i kön.

Per Brune
 
Det är ungefär hur enkelt som helst att kontrollera att Reval Kayaks finns kvar som vanligt!

Deras kontaktuppgifter på hemsidan är korrekta och inte heller har någonting förändrats därvidlag. Eniros uppgifter stämmer nog också bra vad jag kunde se.

Websidan är för övrigt relativt kontinuerligt uppdaterad.

P g a sjukdom har dock leveransförseningar uppstått. Men inga kunder har legat ute med pengar, och om någon önskat avbeställa p g a försenade leveranser så har detta accepterats (mig veterligen har dock ingen önskat detta).

För den som önskar kontakt med någon på Reval så rekommenderar jag alltså mail via hemsidan, eller så går det bra att kontakta mig, så ska jag förmedla en kontakt utan några som helst dröjsmål.

De förseningar som uppstått med leveranserna är dock mycket tråkiga, och jag vet att man är ledsna för dem. Personligen är jag engagerad så tillvida att jag hjälper till lite med provpaddlingar - men om det inte strider mot utsidans regler kan jag nog ordna så att en kommentar från företaget kommer här.[Ändrat av Mezzner 2006-09-05 kl 22:22]
 
Man kan ju alltid ringa Kronofogden om man är osäker på ett företag som man ska göra affärer med. Uppgifterna är offentliga. Det är dock bra om man har oranisationsnr, även om det är möjligt att söka på namn.

kronoinspektörn
 
Jag har varit i kontakt med Reval, som inte har nåt användarnamn här varför jag bifogar följande hälsning:Med anledning av en eventuell osäkerhet om Reval Kayaks som företag och ambition i utvecklingen, gör vi här ett avsteg ifrån principer vi har när det gäller forum.
Av respekt för att forumen är till för privat personer så har vi velat avstå från att kommentera ämnen om oss och våra produkter.

Dock förstår vi att det är några som kanske undrar om Reval Kayaks som firma och dess produkter.

Inblandade personer som lägger så mycket kraft i denna utveckling samt den ambitiösa serien är inte värda det missförstånd som initierades på Utsidans forum. Därför vill jag gärna förklara något kring våra intentioner

Jag skall försöka fatta mig så kort det går och förklara lite kring historik och våra intentioner utan att göra detta till ett reklaminslag.

Självklart kan även detta inslag missförstås och ses som just ett reklaminslag men som sagt det är inte vår intention, med detta utan det skall endast ses som en förklaring och lite förtydligande för de som önskar ett förtydligande i ämnet.

Historik:

Vi har tidigare marknadsfört modeller ifrån Tahe Kayaks.
Det fanns en ambition att få vara med i utvecklingen i önskan att hjälpa till att höja imagen kring deras produkter.
Både av orsak att vi ville visa på hur en utveckling av deras modeller, en annan typ av marknadsföring samt hur en annan typ av återförsäljarnät kunde se ut och gynna inblandade inklusive slutkund.

Vi lade mycket arbete för att på olika sätt visa på att detta kunde genomföras.

Dock visade det sig att Tahe Kayaks kände sig trygga i det sätt dom arbetade på och vi själva fick till slut inse att det var läge att bryta och gå vår egna väg om vi ville uppnå våra mål. Även om vi inte förstår, så var vi tvungna att respektera den gamla fabriken och deras val att köra sin linje.

Vi tog ett beslut för tre år sedan att gå vår helt egna väg och skapa en modellserie där, var och en av dom olika modellerna inom sin respektive genre skulle
ligga i internationell toppklass vad gäller kvalitet, ergonomi och hydrodynamik.
Den nya designen skulle dessutom tillföra något nytt i branschen och mycket tid lades på att verkligen försöka uppnå detta.

Marknadsföringen av dom gamla modellerna har sedan det beslutet successivt fasats ut för att vara helt urfasat
under nästa år då även en helt ny K2 serien börjar ta form.

Ett mycket seriöst utvecklingsteam av svenska havskanotister och tävlingskanotister knöts till vårt företag - ett race team bildades.

Boris Jakovlev med forskning och erfarenhet ifrån yacht produktion på absolut högsta tävlingsnivå övertalades att bli företagets designer och hydrodynamiska specialist för modellerna.

En ambitiös utveckling startades där vi har ett mycket långsiktigt och fast mål.

I och med att vi hade den gamla historiken med dom gamla modellerna som vi befarade skulle ligga oss till last nu när målsättningen var så höga så valde vi att börja med en modell som skulle ligga högst upp i serien imagemässigt.

Detta för att visa på utvecklingsteamets kapacitet.

Vi valde att behålla Reval Kayaks som firma namn , men för att markera att var och en ingående modell står för en helt ny serie så benämner vi inte vår serie med förnamnet Reval.

Var och en av modellerna skall uppfattas som sina egna varumärken och har därför sina egna logotyper.

Utveckling av modellerna har tagit tid och tar tid . Mycket lång tid. Det är meningen och vi kan inte göra annat än att seriös arbeta på i samma anda som det startades.

Kajakmodeller lever många år och utvecklingstiden måste få vara lång om det skall bli bra modeller.

Inom det närmaste har vi utveckling av tre modeller till, så en parallell utveckling tillsammans med produktion kommer vi säkert alltid att leva med.

Självklart är vi lite av tidsoptimister, och det har under pågående utveckling av dom andra modellerna i serien blivit svårt att samtidigt leverera i den takt
våra kunder önskat. Vi hoppas att ingen i det läget
känt sig alltför misshandlad. Vi trugar aldrig på våra modeller på någon.

Vi är trygga i det faktum att modellerna attrahera
en del av marknadens havskanotister, men är samtidigt ödmjuka att alla skall behandlas på ett seriöst sätt. Ingen av våra kunder behöver betala i förtid. Efterfrågan överstiger just nu produktionstakten och det kan hända att så kommer förbli.

Dock ökar vi på kapaciteten inför nästa år då serien successivt skall komma ut på den internationella marknaden.

Boris Jakovlev kommer tillåtas koncentrera sig på formgivning av kommande modeller samt övrig utveckling och vi tillsäter mer kapacitet som styr produktionen.


Övrigt:
Reval Kayaks är en registrerad bifirma till Expovision Sweden AB.

Det är ett ekonomiskt stabilt företag med mycket goda referenser inom sitt verksamhetsområde.Sponsring:
Vi sponsrar inte Race Teamet med kanoter.

Race kajakerna som används är Reval Kayaks egendom.

Vi sponsrar däremot 4 svenska lovande tävlingskanotister. Mycket kunskap när det gäller paddelprodukterna samt delvis även input till kajakutformning kommer ifrån erfarenheter på tävlingssidan.


Vidare:

Vi arbetar på enligt planerna och låter vår utveckling och agerande i framtiden visa på att vi står för ovan skrivet.

Några av dom inblandande samt några utomstående som kommit oss nära kan säkert bekräfta ambitionen i denna utveckling av den nya serien.

Om mer uppgifter önskas om Reval Kayaks eller något i ovan känns oklart så tveka inte att e-maila direkt till oss.Med vänlig hälsning

Reval Kayaks

Douglas Annerling
 
Samma här. Svar på mail inom kort, med utförliga svar och god support. Jag upplever att Douglas m.fl. har ett gediget intresse för vad dom sysslar med.
Intresset för kunderna upplever jag är lika stort även efter att själva affären är avklarad.
 
Reval Kayaks är ett hel schysst företag. Dom driver en produktutveckling som få har vågat göra inom branschen. Allt som levereras är "top of the line".
 
Liknande trådar
Trådstartare Titel Forum Svar Datum
calypso63 Reval Kayaks Paddling allmänt 14
Helgesnurra Tahe marin Reval Mini PE Paddling allmänt 2
DavidHolm Skall det vara så här? Känns fel.. Tahe Reval Midi PE e3 Paddling allmänt 5
Andreas80 Tahe Reval Midi eller annan första kajak? Paddling allmänt 5
Utvandraren Tahe Reval HV Paddling allmänt 0
elin79 Eftermontera roderpedaler på Reval? Paddling allmänt 4
Hadoque Tahe Wind solo vs. Tahe reval? Paddling allmänt 3
JonasBergdahl NS Calypso = NS Mariner? = Reval midi? Paddling allmänt 0
cecilia_gbg Tahe reval vs. Tahe wind 535 Paddling allmänt 10
frega Tahe Wind 535, Reval Midi, Seaspirit Paddling allmänt 4
Josie Tahe Reval vs Tahe Reval Midi Paddling allmänt 3
frgu Reval viking eller Trapper BarraQ?? Paddling allmänt 3
miljonmicke Reval Viking? Paddling allmänt 3
a95180 Erfarenheter/Synpunkter på Reval Cruiser Paddling allmänt 1
a95180 Hur långfärdspacka en Reval Commander? Paddling allmänt 11
Cyklon Reval Wind 505 Paddling allmänt 42
vete köpråd havskajak - snäppet bättre än brittany och reval Paddling allmänt 1
thunderbird reval? Paddling allmänt 1
Joakim Ambrosson Reval Viking Paddling allmänt 1
fswede Var kan man provpaddla Reval Viking Paddling allmänt 0
meandean Reval mini? Paddling allmänt 1
Eva_Lundgren Reval Viking Paddling allmänt 1
wakeguy Ny estländsk kajak, Reval Viking Paddling allmänt 6
rickardag Pedaler i Reval/Mari Paddling allmänt 6
Biped Kodiak eller Reval Paddling allmänt 7
Ingarö-Stefan Reval Extrem Typ R vill veta allt Paddling allmänt 35
daniol74 Mari 2, Mari 4 eller Reval Paddling allmänt 35
Joakim Ambrosson Hyra kajak av DIG? Reval Duo.. Plz!!?? Paddling allmänt 3
todelod Någon som har testat Reval Eskimo? Paddling allmänt 1
Mr Ardbeg Mari och Reval... Paddling allmänt 29
Joakim Ambrosson Någon som har en reval expedition? Paddling allmänt 5
Joakim Ambrosson Reval Expedition +packutrymme Paddling allmänt 1
Heiner Reval Expedition vs. Point65 XP Paddling allmänt 3
samme83 reval expedition Paddling allmänt 5
abenod Vad är Reval? Paddling allmänt 5
eriol067 Skrovform Sirius - Reval Paddling allmänt 12
lisalingon Skillnad Reval kontra XP, för sista gången.. Paddling allmänt 2
Windsbraut Reval K2 Paddling allmänt 0
pelka reval Paddling allmänt 1
stubbs Reval vs. Mari 3 extra Paddling allmänt 5
Packningsvolym hos Point65/Mari/Reval Paddling allmänt 1
Point 65 vs Reval från Estland?? Paddling allmänt 9
slottsbron Reval, Mari Extra kontra Point 65 K1S/K1XP? Paddling allmänt 3
marjo Estländska Mari eller Reval? Paddling allmänt 1
calypso63 Reval en nordkapp kopia? Paddling allmänt 9
Maaalingirl Nordic kayaks rocket+ Paddling allmänt 1
111Rickard111 World of kayaks WK 525? Paddling allmänt 3
eyck York - ny faltkanadensare från Long Haul Folding Kayaks Paddling allmänt 2
RoAlf WK 540 World of kayaks Paddling allmänt 0
plenty1 Rebel kayaks ?? Paddling allmänt 2

Liknande trådar


Bra saker för din krislåda

Prepping handlar om kunskap och utrustning för att klara en krissituation. Har du allt som behövs när något oväntat skulle hända?