Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Oj, klappgrot skrev nagon om! Det har jag inte atit sen jag var liten och mormor lagade sadan at mig. Nagon som har ett recept kanske...? Snacka om nostalgitripp.
Oj, klappgrot skrev nagon om! Det har jag inte atit sen jag var liten och mormor lagade sadan at mig. Nagon som har ett recept kanske...? Snacka om nostalgitripp.
4 portioner
5 dl. vatten
1 dl. mannagryn
2 dl. lingonsylt
Koka upp vattnet och vispa ner grynen, koka i ca 5 min. Häll i sylten och låt den koka upp igen, häll upp gröten i ett stort fat och vispa som bara sjutton tills gröten kallnat och blivit pösig.
Sista dagen med fint väder i Sarek är det upplagt för en rejäl topptur. Efter en vilodag fortsätter kampen mot elementen och det blir dags att ...
1 kommentar
Östra Grönland är ett av de sista jungfruliga territorierna på jordklotet. Med drygt tio års mellanrum har jag varit där. I somras (2025) med ...
3 kommentarer
Swiss National Park är fullpackat med vandringsleder av olika svårighetsgradder, längder och vilda djur. Från vackra vandringar längs med slingriga ...
När vi paddlade i början av oktober hade vi extremt fint väder. Efteråt kom stormen Amy. Höstpaddlingen är en återkommande händelse som vi sysslat ...
3 kommentarer
En måndag i mitten av oktober förvandlas den kalla morgonen till en nästan sommarvarm dag. Jag och min kompis Anders åker med våra kikare till ...
4 kommentarer