Laga mat i absid?

Bra diskussion med många kloka råd.

En av de största riskerna utgörs ofta för mig av sällskapet. Inte sällan delar man ju upp uppgifter och om inte annat passar den andre på att göra annat medan man lagar mat. Det är en dålig kombo i tältet, så en bra regel är att bara en lagar maten i tältet och den andre är helt passiv, det minskar risker för olyckor ganska ordentligt. Den som lagar mat har ju ofta god koll och är försiktig vid kritiska moment medan den som pysslar med annat lätt glömmer av och kan råka stöta till en armbåge när varmt vatten ska hällas upp etc.
 

Aktuellt

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips