Kök i telt

Hejsan tälteldare !



Den första frågan var tämligen lätt att reda ut. Efter samtal med ett antal kunniga brandtekniker på Räddningsverket stod det helt klart att lågan slocknade före människan vid syrebrist. Dock förutsatt att man är vaken och uppmärksammar att lågan har slocknat. Kan vara bra att veta om man bygger snöbivack på vintern.

]

Intressant - vad gäller när lågan består av gas eller förgasad fotogen, luftförbrukningen är otroligt mycket större än ett ljus om man kör kök på full gas inne i ett (tätt) tält och kanske riskera köra slut syret i tältet. vilken slocknar först där, spisen eller männinskan i det fallet?.
 
Ni som eldar/lagar mat i absiden på era tält. Hur gör ni med köket. Ställer ni det någon sorts platta? Eller står köket direkt på marken?
 

Lästips

Europas okända pärlor – 10 vandringar bortom turiststråken

Sugen på att packa väskan och vandra utanför Sverige? Då är den här listan för dig!

Stabil sikt för skarpa naturupplevelser – Nikons nya kikare lyfter blicken

STABILIZED S ger stadig bild i varje ögonblick. Skarp optik, låg vikt och lång batteritid gör dig redo att se mer.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.

Prisade prylar: här är vinnarna av Scandinavian Outdoor Award

Bland de vinnande produkterna finns bland annat en slittålig lättviktsryggsäck och en designklassiker i rostfritt stål.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips