Okey ja omkring 3 mm brukar vara vanligt. 12c27 finns i både 3,25 och 3,75. Flexar bladet nåt.
Seved
Ja, jag tyckte nog att det flexar något, 3.25 låter sannolikt.
Johnny
Okey ja omkring 3 mm brukar vara vanligt. 12c27 finns i både 3,25 och 3,75. Flexar bladet nåt.
Seved
Det är mycket riktigt Sandvik 12C27,Ja den kommer säkert att funka bra. Den passar säkert bra att skära livsmedel med, och till diverse jobb. Jag har för mej att jag läst att dom använder 12c27 stål, Men jag har ingen järn koll på fabriksknivar och modeller. Det är dålig stil att inte skriva det. Men depaul har säkert koll på det.
Föressten hur tjockt är bladet.
Seved
Ja. De rostfria är tillverkade i Sandvik 12C27. De laminerade är en företagshemlighet där den kemiska kompositionen är som följer:Är det 12c27 i helles blad oxå.
Den kemiska sammansättningen låter kanon. Frågan är hur pass väl värmebehandlingen matchar den.Ja 0,7 i kol och 14 i crom plus lite molybden. Det känner jag inte igen. Men det verkar ju halvskapligt.
Seved
Ja det går väl i nån genomströmnings ugn eller nåt. Så det är väl inget hantverk direkt.
seved