Knivar från Sika Hill

Delade meningar

Absolut visst är det så att det finns olika tycke och smak när det gäller knivar.. Men det är ju lite av tjusningen också.. Tänk om det fanns en utlimat kniv.... Då skulle det ju bli ett så tråkigt utbud ;)

/Anders
 
Ja exakt vart stålet kommer ifrån vet jag inte exakt... Det är fabriken som ordnar sånt själv.
Men någonstans i Kina eller Japan gissar jag på.
/Anders
 
:) Ja vi designar knivarna men själva tillverkningen har vi inte själva... Då hade vi inte kunnat erbjuda de priserna vi gör direkt... :)
 

Aktuellt

Vinn Haglöfs Breeze Mimic Hood!

Nu har du chansen att vinna vinterns nya favoritjacka från Haglöfs. Vi tävlar ut en vardera av dam- och herrmodellen i valfri färg och storlek!

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

20 år av diskussioner om torkad mat – och 10 tips!

I år har en av Utsidans populäraste forumtrådar, "Torka mat", varit aktiv i 20 år. Här bjuder vi på tips till dig som vill börja torka egen utemat!

”I nivå med luften vid flerfiliga motorvägar”

Ny forskning visar att klätterskornas skosulor släpper ut riskfyllda kemikalier i luften när de nöts. Nu växer trycket på branschen att agera.
Hittade några bilder till slut. På en delux variant i Elmax.

knubbisen_196.jpg


knubbisen_rygg_1_169.jpg


Seved
 
Ja exakt vart stålet kommer ifrån vet jag inte exakt... Det är fabriken som ordnar sånt själv.
Men någonstans i Kina eller Japan gissar jag på.
/Anders
Den här uppgiften får du faktiskt ta fram. Den är helt avgörande för knivens potentiella förmåga att sälja.

Personligen skulle jag vara mycket skeptisk till ett kinesiskt 440C. Japanerna är heller inte alltför kända för tillverkning av detta stål. Hade du däremot sagt Shiroko eller Aoko så hade jag varit med på noterna ;).

I övrigt ser kniven ganska sympatisk ut. Klara drag av Benchmade Snody Activator ;).

~Paul~
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips