• Ny regel: forumen är till för diskussion, frågor och annan typ av interaktion mellan medlemmar - inte för att ha som ett privat "åsiktsflöde".
    Den som startar en tråd måste själv skriva ett tydligt första inlägg som lägger grund för trådens diskussion, frågeställning eller dylikt - och skall sedan även själv deltaga i tråden man startat. Alla våra regler finns här

Karl Hedin frias, en stor seger för rättssamhället.

Polisen kommer med en handbok i hur man ska gå tillväga vid tillslag mot tjuvjägare. och grovt jaktbrott.

Det kan nog säkert behövas med alla misslyckanden som åklagarna har haft vid fler misstänkta jaktbrott.(y)
 
Leif GW Persson, Professor i Kriminologi:

"Sällan sett ett så negativt omdöme i en dom"

Detta får väl anses som ett rejält lågvatten märke över både åklagarnas och Polisens förehavanden i detta fall då han sannolikt har sett rätt många mål, detta verkar även blivit lite av en följetång de senast åren där REMA-åklagarna är inblandade där det påmint om något som mera för tankarna till det som ser ut som förföljelse och ibland även det som balanserar till rättsövergrepp.

https://www.tv4.se/klipp/va/1332893...mXtk71vtPvmhL4WmQNR69-IQTnt-h4B0lU2zpxaB5UtRc
 
Senast ändrad:
Krönika: Om NOAnamn och NOApoliser.
 
Debatt: Öppet brev till Karl Hedin.
Det finns fler av Gunillas sort. Om vargar enbart slog vilda bytesdjur hade problemet varit mindre, nu vet vargarna inte att de inte skall döda hundar och tamdjur - vilket är det stora problemet.

Gunilla hade mått bra av att lyssna till länken med Karl Hedin så hade hon (kanske) förstått att hon är ute och cyklar....
Det är till den här intervjun som hon borde lyssna.
 
Åklagaren överklagar tingsrättens dom mot Karl Hedin.:(

Nu börjar etapp 2 på denna cirkus.
 
Ja, undrar hur många millioner den här farsen ska få tillåtas kosta innan någon drar i bromsen ?
Det kommer att bli en dyr historia för landets skattebetalare om dom ska låta LM låta slösa med skattemedel på det här sättet och det kommer att bli ännu dyrare om KH vinner i hovrätten och slår på stora krigstrumman och strata process mot åklagare, polis o NOA och vinner den processen och kräver ekonomisk kompensation.
 
Åklagaren väljer att ödsla mera skattemillioner via att överklaga domen till Hovrätten trots avsaknad av nya bevis och totalsågningen av hans prestation i Tingsrätten.Hur 17 vågar han överklaga tingsrättens dom med tanke på den snytingen som han fick av tingsrätten i KH:s friande dom??? Blir det en friande dom för KH i hovrätten så lär det nog bli en ännu tyngre snyting därifrån.
Han borde skämmas åklagaren med tanke på allt slöseri med skattemiljoner, slöseri av resurser hos polisen. Hur 17 kunde han få med polisen i denna smutsiga utredning när dom inte har några bevis utan var tvungen att plantera gift i kläder och hitta på diverse historier??? :(:(:(:(:(
 

Logga in