• Om "Fritt Forum"
    Det här forumet är för diskussioner som ligger helt utanför Utsidans intresseinriktning. Huvudsyftet är att moderatorer skall kunna flytta hit trådar som startats i andra forum, men som har bedömts inte passa in där men ändå har en intressant diskussion igång. Men det är också möjligt att starta nya diskussioner här, så länge de inte bryter mot forumets regler.

    OBS!
    Diskussioner och inlägg i det här forumet visas inte på Utsidans förstasida eller på Vad är nytt-sidan, så är du intresserad av diskussioner som ligger utanför Utsidans inriktning bör du själv bevaka forumet (mha Bevaka-knappen.

Karl Hedin frias, en stor seger för rättssamhället.

Underskatta inte sprängkraften i Lex Hedin.
Lakomaa avlossar en salva.
 
Förhoppningsvis kommer det att finnas fler fall där lagen blir överordnad aktivisternas osunda nycker. Jag förstår att mänskligheten har varit sjuk i alla tider med vissa sjuka idéer, men vi bör försöka att inte sprida dem så mycket som möjligt, detta bör göras av särskilda tjänster, och sunt förnuft bör alltid vara det viktigaste.
 
En till friande dom, hur kan åklagaren gå till rättegången med så lite bevis? Det är en skam för polisväsendet och alla skattepengar. Har följt denna domen länge och tror starkt på att de kommer överklaga till högsta domstolen. Han blir ju glad med alla sina pengar jalla fall. Ingen död varj eller någon fyrhjuling med blod spår av. Inte konstigt att han går fri med så lite bevisning. Om vargen attackerade han så gjorde han ju inget fel eller vad tror ni?
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.