Isplanket & framtiden

En snabb sökning hos IIS visar att domänen skidspar.se ägs av Vasaloppets Marknads AB.

Tittar man längst ner på deras webbsida så står det att de har Vasaloppet, Ski Team Sweden (är det svenska skidlandslaget?) och Multimailer som samarbetspartners.

Jag vet inte vad din definition av "tunga sponsorer" är? Jag tycker ju att Vasaloppet verkar vara ett rätt "tung" sponsor?

Förra året var det svårt att besöka skdispar.se utan att se reklam för ett gulgrönt "bilbränsleföretag", tror att de även sponsrade vasaloppet, så det kan hänga ihopa.

/Patrik
 
Är det inte dags att lägga ned diskussionen nu?

Den som till äventyrs känner sig manad att skapa en öppnare tjänst för israpporter har förhoppningsvis fått en eller annan värdefull tanke. Antingen i form av inspiration, eller som värdefulla tips på problem man inte måste upptäcka själv.

Den som inte har för avsikt att skapa tjänsten själv, eller åtminstone stödja ett sådant projekt behöver ju inte kommentera mer. Enda anledningen skulle ju vara om någon verkligen, verkligen inte VILL att någon annan ens försöker.
 
Nej lägga ned diskussionen passar inte Utsidan.

Vasaloppet betyder en del ekonomiskt för bygden. https://morakommun.se/naringsliv-oc...slivet/ekonomiska-effekter-av-vasaloppet.html

Att skylta med fina spår kan sannolikt dra till sig en del övernattande. Skridskor är lite annorlunda då kanske inte plogade banor har samma dragningskraft som fina skidspår. Skrinnare föredrar ju helst blankis framför plogande banor. Det finns en potential i att fina skridskoisar drar till sig övernattningsgäster. Där kanske man kan få in isobsar om man vänder sig till större övernattningsställen och B&B..

Thure
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.