Glaciärtur!

Hejsan!

Jag hade tänkt i sommar att gå på en glaciärkurs eller någon prova-på glaciärtur i de svenska fjällen? Någon som har nåt förslag på nåt lämpligt?

ni kan svara här eller på emejl...

tack på förhand! jeppe ( smajkeln@websidorna.com )
 
Brekurs

Jag var inne på http://www.bre.no och tittade lite på deras brekurser, dem verkar ju bra och jag funderar på att gå kursen i sommar, men är det någon som har gått kursen och kan dela med sig av sina erfarenheter? Bra/dåligt?
 
glaciärkurs i Norge

Jag gick en grundkurs bre hos breoppleving för två år sedan. Det var en kanon-vecka! Fördelen med Norge är att alla instruktörer på dessa kurser är examinerade genom Norges svar på Svenska klätterförbundet. Både nybörjare och en som klättrat en del får ut mycket av kursen. Lägg sedan till ett storslaget område och mycket kurs för pengarna så är det inte mycket att fundera över... Rekomenderas!!
 
Brekurs i Jotunheimen

Jag kommer att gå en brekurs i Jotunheimen den 28/7-3/8. Det är http://www.bre.no som håller i kursen. Jag kommer att åka tåg till Oslo och där byta till buss om det inte är någon annan som kommer att åka dit och det går att samåka? Jag bor i Stockholm och ju fler desto billigare...
 

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.