På min hemsida har jag tagit upp de slip/brynverktyg som jag har använt och tycker är bäst i var sin kategori.
http://www.freewebs.com/depaul56/accessories.htm
~Paul~
http://www.freewebs.com/depaul56/accessories.htm
~Paul~
Hm, så här brukar de flesta säga, ända tills de har känt på en riktigt vass kniv.mipert; sa:Jag har alltid haft vassa knivar
dePaul; sa:Bra att du är nöjd Mikael. Några iakttagelser. Det faktum att din kniv har svårt att gå igenom en tomat behöver inte ha att göra med skärpan. Tvärtom, din kniv kan vara supervass! Problemet är väldigt ofta avsaknaden av mikroserrationer. Eggen är helt enkelt alldeles för slät/polerad, fastän vass.
~Paul~
Hmm, trodde att det var flickan som sa detjohankse; sa:Precis som svärdfejaren sa "nyfilat biter bäst!"