Hej! Annonser är vår inkomstkälla för att kunna driva Utsidan.
Om du inte vill slå av annonsblockering kan du istället stödja oss genom att
teckna ett Plusmedlemskap -
då kan du dölja alla annonser och slipper denna text!
Du använder en föråldrig webbläsare. Det får inte visa dessa eller andra webbplatser korrekt. Du bör uppgradera eller använda en alternativ webbläsare .
Går det bra att torka nötfärs ävrn fast den varit frusen?
Jag antar att du tänkt laga till den före torkning (=GENOMSTEKT!) och då bör det inte vara sämre att torka än färskstekt. Förutsättningen är naturligtvis att ursprunglig råvara var i "mint condition"
Absolut, hade tänkt att steka den utan fett riktigt ordentligt och sedan lägga det hela på papper och dra lite. För att slutligen kastas in i ugnen i X antal timmar på 50 grader. Läste någonstans att det bör vara nymalen?
Köttfärsen har åkt från förpackningen till frysen.
Vet inte hur erfaren torkare du är, men krydda gärna; inte för att höja kvaliteten utan för att det blir godare. Och släng med lite lök och rivna morötter om det passar med övrig meny.
Sista dagen med fint väder i Sarek är det upplagt för en rejäl topptur. Efter en vilodag fortsätter kampen mot elementen och det blir dags att ...
1 kommentar
Östra Grönland är ett av de sista jungfruliga territorierna på jordklotet. Med drygt tio års mellanrum har jag varit där. I somras (2025) med ...
3 kommentarer
Swiss National Park är fullpackat med vandringsleder av olika svårighetsgradder, längder och vilda djur. Från vackra vandringar längs med slingriga ...
När vi paddlade i början av oktober hade vi extremt fint väder. Efteråt kom stormen Amy. Höstpaddlingen är en återkommande händelse som vi sysslat ...
3 kommentarer
En måndag i mitten av oktober förvandlas den kalla morgonen till en nästan sommarvarm dag. Jag och min kompis Anders åker med våra kikare till ...
4 kommentarer