Går det bra att torka nötfärs ävrn fast den varit frusen?

Stek den först

Jag antar att du tänkt laga till den före torkning (=GENOMSTEKT!) och då bör det inte vara sämre att torka än färskstekt. Förutsättningen är naturligtvis att ursprunglig råvara var i "mint condition" :)
 

Aktuellt

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!
Absolut, hade tänkt att steka den utan fett riktigt ordentligt och sedan lägga det hela på papper och dra lite. För att slutligen kastas in i ugnen i X antal timmar på 50 grader. Läste någonstans att det bör vara nymalen?
Köttfärsen har åkt från förpackningen till frysen.
 
Som fd hälsovårdsinspektör hade jag inte tvekat.

Vet inte hur erfaren torkare du är, men krydda gärna; inte för att höja kvaliteten utan för att det blir godare. Och släng med lite lök och rivna morötter om det passar med övrig meny.
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips