Funktionsstrumpor...

Sent svar... ;-)
Jag har sen nån månad nästan enbart använt mig av 2 par http://darntough.com/men/mens-hunting/scent-lok-micro-crew-cushion både till vardags och i skogen/fisket, helt klart bästa strumpan jag haft o då har jag provat det mesta från pinewood, ivanhoe smartwool, stadium och intersport.

Framförallt är dom väldigt sköna, sitter som ett andra skinn runt foten utan att klämma åt och att dom knappt verkar slitas alls är riktigt skönt för plånboken....

Så sent som idag var jag och köpte 1 par http://darntough.com/men/mens-hike-trek/boot-sock-full-cushion, ska bli intressant och se om dessa är lika bra.....
 
Nu är jag tämligen ny men jag har Woolpower 3st "mellan" sockor o liners som jag köpte för 500kr dvs 175kr för en socka + liner, va någon form av rea.

Dom tycker jag är väldigt varma trots att dom skulle va till för sommaren.

Har även ett par Lundhags socka + liner som är till för sommar och jag tycker dom är betydligt skönare för dom inte är lika varm.

Således så blir det att inköpa ett par till Lundhags inom kort för dom var perfekt på sommaren.Aldrig kört mina Park på vintern, blir första gången nu i vinter så då blir det till att köpa vintersockor m.m.
 

Logga in