Frystorkat på termosvatten??

Som variation byter jag ut couscous mot snabbris. Snabbriset går oxå att fixa med kallvatten fast det tar lite tid. Om man då dessutom tillsätter en överdos med mjölkpulver (helst av märket Dido) blir det som en risgrynssmet typ gröt el. ris a la malta, och äter man det tillsammans med varmakoppen -Blåbärsoppa, har man en hyfsat mellanmål/efterätt.
Det finns ju även den större varmakoppen modell som kallas lunchkoppen. Hel ok om man vill ha lite mer i matpottan.
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips