Frystorkad mat

Frystorkat...

"Knorrs" pasta rätter är både billiga och smakar gott.
Även norska(?) "Real Turmat" är gott och mättande. Dom går även snabbt att göra då det bara är till att hälla vatten i. Fast i gengäld är dom ganska dyra.
 

Aktuellt

”Allt började i Sarek”: Möt vår nya bloggare Claes Grundsten

Sveriges kanske mest kände naturfotograf berättar om sina drivkrafter, hur det är att arbeta som fotograf i dag och om kärleken till Sarek.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Vinn bästsäljande Caldera 8 från Brooks!

Ta chansen att vinna höstens nya löparskor – lika perfekta för dagliga terrängpass som för ultramaraton.

Härlig låglandsvandring: 10 nya svenska leder att utforska

Varje år tillkommer vandringsleder runt om i landet – med nya vyer och äventyr. Här är tio favoriter utanför fjällvärlden!
Medhåll

Hej,

Kan rekomendera Kebi' torkade grönsaksblandningar är delikata. Kombinera med cous-cous, snabb ris eller i värsta fall pasta och torkat kött, fisk eller kyckling så har du en middag av klass!!

/Kent
 
Mat

Jag tycker det är bra och köpa färdiga frystorkade pastapåsar, såsom knorr. Och sen spä ut dom. För det blir otroligt mycket godare om man blandar i picknikbog å lök.
En annan favorit är pulervos och tonfisk.

Lycka till!
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips