Ja, med förnuft.
I princip avges farliga mängder koloxid bara när ett kallt kokkärl sätts på lågan. Det gäller alla typer av kök. Ställ köket nära utgången och ha ventilerna öppna samt glänta på dörren.
När maten är färdig kan köket användas som värmekälla under begränsad tid och under förutsättning att du sörjer för god luftgenomströmning. Det finns ett test som gjorts av det norska provningsinstitutet SINTEF och det visar vilka kök som kan användas på detta sätt. Jag har inte länken nu, men i princip fungerar alla vanliga modeller utom Colemanköken och MSR Whisperlite, som avgav farliga mängder även då man inte hade kokkärl på dem. Undvik Coleman och Whisperlite således.
Använd dig av strålvärmen för att torka fuktiga strumpor m.m. men acceptera att ventilationen snabbt släpper ut överskottsvärmen. Ha inte på köket för länge, värmen kan göra dig dåsig och få dig att somna ifrån köket vilket kan vara livsfarligt (explosiva gaser bildas då trycket i köket blir för lågt).
/J.