Forum kniv

Bladlägnd

  • 150 mm

    Röster: 31 28.2%
  • 100 mm

    Röster: 44 40.0%
  • 80 mm

    Röster: 35 31.8%

  • Totala väljare
    110
Jag har grovslipat klart alla långa bladen. Så jag ska finslipa dom i helgen.

Jag måste bryta av med nån annan kniv ibland, för annars blir man som en maskin och börjar tänka på annat, och då är det lätt att jag slipar fel och det är ingen betjänt av. För då får jag börja om och det tar ännu längre tid.

Seved
 
Nu har jag skickat iväg alla långa blad utom 1 där jag väntar på svar.

Så nu håller jag på å skaftar dom två sisita bladen.

Seved
 

Aktuellt

Månadens fråga: Hösten är här – vad lockar mest?

Är hösten en tid för svampplockning runt knuten – eller lockar äventyren? Vi tar pulsen på Friluftssverige hösten 2025.

Upplev Halmstads kust: Vandra Prins Bertils stig

Leden som på 18 kilometer förenar stadspuls, rogivande natur och slående vyer över havet.

20 år av diskussioner om torkad mat – och 10 tips!

I år har en av Utsidans populäraste forumtrådar, "Torka mat", varit aktiv i 20 år. Här bjuder vi på tips till dig som vill börja torka egen utemat!

”I nivå med luften vid flerfiliga motorvägar”

Ny forskning visar att klätterskornas skosulor släpper ut riskfyllda kemikalier i luften när de nöts. Nu växer trycket på branschen att agera.
Det tog lite tid sorry. Men här är en bild.

Forumblad.gif


Seved
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips