Dagens aktivitet?

Börjar äntligen komma igång igen med löpningen efter ett långt uppehåll pgr av ryggproblem(ischias) Slog "rekord" idag på min 7,5km sträcka!
Imorgon ska jag paddla :)

/Janne
 
tog LIlla Danskan till Valö för en oerhörtr trevlig arbetshelg där. turerna framandtobacco gick tämligen bra. eller kanske rentav fantastiskt bra. :) delvis tack vare att hon var nedlastad med dricksvatten och den minimala helgpackningen. (vattnet blev till pumpat barlastvatten på hemvägen - för säkerhets skull. :) )
 
tog LIlla Danskan till Valö för en oerhörtr trevlig arbetshelg där. turerna framandtobacco gick tämligen bra. eller kanske rentav fantastiskt bra. :) delvis tack vare att hon var nedlastad med dricksvatten och den minimala helgpackningen. (vattnet blev till pumpat barlastvatten på hemvägen - för säkerhets skull. :) )

Så fort jag får utrymme så skall jag bara ha kajak!

Håller på att kolla hus just nu... och fann nyligen ett hus med brygga vid sjö... men icke då... föll inte sambon i smaken... för litet kök...hrmpf@#!

I mina drömmar såg jag mig själv varje morgon ta mig en kajaktur runt sjön innan jobbet....

Ni kajakinspiratörer gör ju inte saken lättare.... nä, nu måste jag ta och använda det där presentkortet för en kajakkurs... bara tiden saknas.
Thomas
 
Med värkande armar...

Fysiskt tillbaka på jobbet, men i sinnet sitter jag ute på klipporna med en kopp te efter ett dopp i det blå spanandes ut mot horisonten medan solen går upp.

Tillbringade helgen på kajakkurs för nybörjare i Stockholms skärgård. Tio deltagare och två ledare, fantastiskt väder, god mat och trevligt sällskap, kan det bli bättre. Är man inte fast efter den här helgen är det bara att ge upp kajakplanerna. :)
(Kan dessutom meddela att mitt nya tält är invigt. Akton passade bra mycket bättre än ett stort Nallo 3 GT, när man är själv.)

Nulängtar jag bara ut igen, om det inte vore för de där armarna... Men, skam den som ger sig. Jag har ju faktiskt fått förmånen att upptäcka nya muskelgrupper. Och med lite träning kommer det att ge sig.

Räknar med att ta en tur till helgen igen om vädret håller i sig.
 
Sprang för första gången på tre månader igår, en väldigt lätt tur för att känna hur foten (med före detta skadan) klarar det. Kändes väldigt bra, även om den snabbt blir trött. Det går framåt.
 
En knapp timme på rullskidor, efter att ha suttit och jobbat som en idiot sen imorse. Bra att behöva sitta med forskningen två dagar innan tentan!!!

Nå, det var skönt att få röra på sig.
 
En knapp timme på rullskidor, efter att ha suttit och jobbat som en idiot sen imorse. Bra att behöva sitta med forskningen två dagar innan tentan!!!

Nå, det var skönt att få röra på sig.

Disputerade du inte nyss? Är det inte typ klart då? :)

Jag vilade idag, men hoppas hinna ta en promenad med några springsteg imorgon för att se hur foten tar det. Med värmen i Göteborg är det bara bra om det dröjer till sent på kvällen.
 
Skam den som ger sig, om få minuter avslutar jag dagens styrkepass (armar, mage-rygg). Om jag hade tid att träna såhär till vardags, dvs när jag inte tentapluggar, så vore jag inte bara vackrare utan säkert gladare också!

Rullskidpasset från imorse känns märkligt nog inte i triceps, vad gör jag fel? Har fortfarande inte fått 100% styrsäkerhet med dem. På vanliga längd är jag van att insidan "biter", dvs att man får ett mothåll utåt om man ställer sig på innerkanten. Rullskidorna är tvärtom, de skär iväg utåt om jag kantar upp insidan (troligen pga att de inte har nåt "spann"). Mysko känsla, men OK så länge det inte händer framför ett motoriserat fordon. Sen har ju den här j-la kommunen envisats med att förvandla delar av cykelvägnätet till sandlåda (=snubbeltråd för rullskidor), men det hör väl årstiden till?

PS: => Millimeter: Klart att forskningen inte kan stå stilla bara för att jag dispat! Hur skulle vi då få reda på något (dvs: hur skulle jag då få förmånen att åka till Barcelona, och sen vidare till NYC?) Den här sommaren har jag f-n forskat mig till!
 
Senast ändrad:
Vandrade en skogstur hemmavid. Stötte på en vacker hackspett som poserade vänligt framför min kamera.

Direkt när jag satt mig i bilen för att åka hem såg jag två björnar på vägen framför mig! Första gången jag sett björn i det vilda. Härligt! Lite synd att man inte hann upp med kameran innan de sprättat iväg upp i skogen.

Berättade för en kompis om mötet vilket ledde till att vi åkte tillbaka lite senare och minsann fick vi syn på en av dem igen. Det trodde jag inte.
 
Lyckost!

Björnar på turen.
Jag har gett upp hoppet om att någonsin få se.
Gårdagens aktivitet var hundrunda runt sjön,trädgårdsmysförberedelse,dvs fylla vatten i min kära lilla damm,dagens blir väl att skaffa lite dekorativa blommor.
Söndag,promenad upp på berg i oländig terräng + 1 1/2tim rejäl hundpromenad med stor hund.
Lördag :åka båt och blöta drag utan resultat+ paddling Kvikkjokksdeltat.
Fredag:löptur ca 1,20 med stor vovve samt slita och dra och skaka i vattenslang i timtal.
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.