BMW Exclusive!

Ja nu har en ny avdelning innom skånes klätterklubb äntligen slagit upp sina dörrar! Först var det Fc gaston -Nu ser BMW Exclusive dagens ljus! Här är alla ägare av en BMW, oavsett årsmodell, välkommna! Klättring är så mycket mer än bara klättring och det har nu även Ola knutsson fattat då han slutigt sig till BMW avdelningen innon SKK. Vi i cirkeln träffas en gång i veckan och tvättar och vaxar våra ögonstenar, för att sedan köra ut och raca! Vi har även en topplista där man kan skriva in sina snabbaste tider ut till klätterklipporna. T.ex malmö-kullaberg 50 min. osv. För dom som är skadade och inte kan klättra är detta ett ypperligt tillfälle att komma ut och aktivera sig.

-BMW Det enda rätta-
 
Ni är ju inte friska någonstans... Är inte Schysstingens 'lägga-i-friläge-och-rulla-så-långt-som-möjligt-genom-rondellen-utanför-Lund' med på er topplista oxå?
 
Nä det är ingen mening med att rulla genom avfarten från E6an. med tanke på BMWs väghållning så rullar man nämligen ända till Lund.

Det ryktas om att tina är hang around i BMW exclusive, då hennes drömbil är en Z3.
 
Va!!!

Det har snackats skit på forumet förr men detta slår allt. Har ni inte hajat nåt? Självklart är det Opel Ascona som gäller. Eluppvärmda framstolar, vindrutetorkare, radio, elslinga i bakrutan och mycket mer gör att man inte alls behöver stressa ut till cragsen. Man rullar dessutom lätt ner till Chamonix i friläge från rondellen. Fast då krävs det stripes såklart. Visst ska man åka tyskt men ska det vara klass så ska det vara Ascona!

Jah bless!
 
Ähh!
Är det mindre än 200 pållar under plåten, så suger det fett!!
Efter som att min klätterkarriär är över så kommer jag nu att sattsa helhjärtat på bilsport!
 
Påstår du att min ascona har mindre 200 hästar? Hur tror du att du ska klara dig i bilsport utan stripes? Har du verkligen tänkt igenom dethär?
 
vad man måste ha är ett sportavgasssystem så att man låter som Kenny Bräck, sportdämpare så att känslan är samma som Kennys samt kjolpaket så att man ser ut som Kenny.

Damn, jag saknar min aussiebil- den hade allt (doch det var ingen sketen BMW - eller Ascona heller för dne delen)

/erik

som ska deffa ner sig till 75kg innan comebacken...
 
Ha, det var det löjligaste jag hört att Tina skulle vara någon hang around BMW exclusive! Nej, jag och min blivande Z3 håller oss långt från er tönt-klubb... Förresten Frappen är din klätterkarriär långt från över, men du kan ju hävda det tills vidare så du får en orsak till att leka lite x-tra med din lilla bil :)

Jag tror också bestämt att det faktiskt är Schysstingens nya bil som rullar bäst genom rondellen, rekordet är för tillfället fram till busshållsplatsen!

Och Erik, du borde göra come back nu, vi saknar dig på väggen. En massa roliga problem väntar!
 
när det är så att detta är den ballaste diskussionen på länge i vårt forum, så kan man börja undra lite... anyway, min dröm e nog en fin BMW M3:a...
 
Så ska det låta Kalle! Äntligen någon som poletten har trillat ner hoss. M3 ska de va! 0-100 på fem och en halv! Och med tanke på att schystingen varken har några 225 eller 17" så är nog det rekordet att betrakat som slaget!

Annars är, utöver sportavgassystem, en rejäl chiptrimmning ganska så obligatoriskt på dagens snabba bilar.
 

Fjälledarens tips: Så packar du lätt och når längre

Ibland får man ut mer av naturupplevelser när man tar ut svängarna. Fjälledaren Oskar berättar hur han hittar en större frihetskänsla utomhus.