billigaste, enklaste alternativet?

Måste verkligen slå ett slag för cous-cous. Helt överlägset. Koka upp anvisat mycket vatten, lägg i cous-cousen och låt stå och dra med lite salt på sidan om. Medans rör du ihop en god gryta. Lyxmat på fjället som är enkelt och rörande gott!
 

Lästips

Helgelandskusten – Tio äventyr längs Norges dolda pärla

Helgelandskusten räknas till världens främsta destinationer för havskajak. Här är tio höjdpunkter för dig som vill utforska den norska kustskatten.

Ryggsäcken för långa fjällturer – testa deuters toppmodell Aircontact Pro

Aircontact Pro är byggd för ambitiösa vandringar med tung packning och varierad terräng. Slitstark, bekväm och genomtänkt in i minsta detalj. ...

Månadens fråga: Värmebölja under vandringen - hur gör du?

Hur tänker du om höga temperaturer väntar under din planerade långtur: genomför vandringen, planerar om – eller ställer in?

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.
Cous-cous är även bra att dryga ut, göra typ Gulasch- och Minestronesoppa lite mer matigt. Bara att hälla i efter behag när soppan är klar, låta svälla lite. Har man gjort bort sig och gjort en gryta för vattnig är cous-cous räddningen. Att ha det i nyponsoppa tänker jag däremot inte prova igen.

Raskesven
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips