billigaste, enklaste alternativet?

Måste verkligen slå ett slag för cous-cous. Helt överlägset. Koka upp anvisat mycket vatten, lägg i cous-cousen och låt stå och dra med lite salt på sidan om. Medans rör du ihop en god gryta. Lyxmat på fjället som är enkelt och rörande gott!
 

Lästips

Paddla i sommar: Tips och inspiration från Utsidans medlemmar

Utsidans redaktion tipsar om fem bloggar och forumtrådar som får oss att längta efter att färdas fram på vattenytan.

Aircontact Pro – designad för de stora äventyren

Vandra med kvalitet! När packningen är tung och terrängen krävande gäller det att ha riktigt bra utrustning. Med Aircontact Pro har deuter skapat en ...

De liftar och ploggar igenom Europa: ”Alla hjälpsamma får oss att orka”

Utsidan mötte upp Michaela och Jiří Dolan under deras Stockholmsbesök, och plockade skräp på ett lite annorlunda sätt – från kajak.

Vinn skor och startplatser till Merrell Göteborg Trailrun för två!

Delta i Göteborgs stora trailfest den 6 september! Nu har du chansen att vinna både startplatser och nya MTL ADAPT från Merrell åt dig och en vän.
Cous-cous är även bra att dryga ut, göra typ Gulasch- och Minestronesoppa lite mer matigt. Bara att hälla i efter behag när soppan är klar, låta svälla lite. Har man gjort bort sig och gjort en gryta för vattnig är cous-cous räddningen. Att ha det i nyponsoppa tänker jag däremot inte prova igen.

Raskesven
 

Få Utsidans nyhetsbrev

  • Redaktionens lästips
  • Populära trådar
  • Aktuella pristävlingar
  • Direkt i din inkorg

Lästips