Bästa vandrarkängan

Både jag och min tjej använder oss av meindlkängor (Island, island lady och air revolution 7) och är helnöjda! Jag har faktiskt aldrig haft något skav i mina!

Visst gör meindl bra kängor men glöm inte att kängan skall passa just din fot!

//Uffe
 
Lundhag

Jag har ett par Lundhags Profesional sedan två år tillbaka och är supernöjd! Jag köpte dem på plats i Järpen och valde att specialbeställa dem med bred läst vilket Profesional normalt inte har. Det var det dyraste klädesplagg jag nånsin köpt (3300 kr), men jag räknar med att ha dom mer eller mindre livet ut!

Fördelen med Lundhag är att du kan plocka ihop en känga helt enligt dina egna önskmål om du inte är nöjd med standardmodellerna: Läst, skaft och sula väljer du själv. För en sådan specialbeställning betalade jag 300 kr extra, vilket jag tycker är billigt.
Min sambos syster har 35 i skor och breda fötter. Hon köper vanligtvis de skor hon hittar som passar oavsett hur dom ser ut!!!! Det var dock inga problem för Lundhags som fixade fram ett par kängor i rätt storlek med bred läst och det skaft hon ville ha.

Lundhag kan även reparera eller göra om kängorna. Ett nytt skaft eller ny sula fixar dom utan problem.

Gillar man idén med en "skalkänga" alltså utan stoppning och räknar med att ha kängan många år framöver så tycker jag Lundhags är ett starkt alternativ. Dessutom gynnar man svensk glesbygdssindustri!

/RedTop/

[Ändrat av redtop 2003-10-15 kl 20:06]
 
Crispi!

jag har nyss köpt ett par crispi.. Crispi Nevada heter dom... jordens skänaste!! kan inte uttala mej omo kvalité och dylikt då jag bara haft kängan i en vecka nu men jag har gått en hel del i den och tycker att den är urskön..

kängan i sej är något mjukare än meindl och har gtex foder. kostnad på kängspecialisten (bra ställe, bra service) 2400kr
 
alternativet ...

till Lundhags och naturligtvis Gortex kängor är ett par JÖRNKÄNGAN som även den som Lundhags man får sydd åt sig själv, kostar c:a 2200:- inkl. frakt, de är i alla fall det bästa sko jag har haft på min fot, vad som passar dig måste man ju prova sig fram vilket kan vara dyrt om man köper fel för just sin fot, jag chansade med Jörn och träffade 100% rätt med en gång ! /Gunnar
 
Scarpa SL

Scarpa SL är mitt tveklösa tips, de kan vara lite svåra att få tag på men det är definitivt värt besväret. Vaxa dem då och då så håller de i tio år. Minst!
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.