Att vara stugvärd

Det blev Sälka för mig i augusti. Ska bli roligt, kanske lite mer "kommers" än tänkt med tanke på storleken på stugplatsen och Fjällräven Classic som passerar andra veckan om jag läst rätt. ...

Grattis! Kul att envisheten gav resultat. Hoppas du får en härlig tid som stugvärd.

Planerar att passera Sälka runt 2 augusti, så är du på plats då kanske vi ses.
 
Tackar! Jo, det ska bli skoj. Du hinner troligen före mig, jag kommer troligen dit kvällen 3:e eller morgonen den 4:e då jag börjar. Blev lite tight om tid så jag får snabba mig ut, kommer att göra ont i fötterna då det lär blir 30+ kg i säcken :)
 
Även jag fick ett reservuppdrag så nu är det inköp och packning av mat som gäller. Jag ska vara på Gåsen och stänga mellan 27/8 - 29/9. Speciellt roligt då det är min favoritstuga...välkomna på kaffe om ni har vägarna förbi :)
 
Hur var tiden som stugvärd? Är nyfiken på att höra om det blev som ni hoppades. Vädret som var kan man inte direkt klaga på i alla fall. :)

Niklas: Som vi var inne på missade jag dig tyvärr, passerade Sälka redan 1 augusti.
 
Tack för läsningen! Kul att det blev en lyckad vistelse vid Gåsen.

Provade duschen 2010 när vi stannade vid stugan. Utsikten gjorde att temperaturen på vattnet verkligen inte hade någon betydelse. Det gällde dock att inte vara särskilt pryd då några fått för sig att den bästa tältplatsen var strax nedanför, i sluttningen där öppningen är. :)
 
Kommer att vara i Nallo juli-aug så jag dyker nog upp och bastar någon kväll

Ska väl inte skriva ut vad ditt namn var om jag minns det rätt.. Vi var där i juli, min pappa och jag. Du pratade en del med min pappa om fåglar tror jag, och så berättade du att du hade sett en järv! Själv var jag alldeles för mör av solen för att kunna socialisera...
 

Liknande trådar


Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.