• Vi har ju bytt forum och det finns säkert en del att förbättra. Har du problem? Titta först i forumet Felrapporter om felet redan är känt. Om inte så kan du starta en ny tråd där. Har du förslag på förbättringar eller andra synpunkter så passar ett inlägg i Funktionsförslag bättre.
  • Obs! Tänk på att om du lägger ut din epostadress eller telefonnummer i forumet finns risken att de snappas up och används för spambrev och dylikt. För att slippa detta kan du istället be intresserade att kontakta dig via funktionen "Skicka epost till..." som finns i menyn man får få man klickar på ditt namn vid foruminlägget.

Aktiviteter på gång i Götaland

Tänkte gå på Hallandsleden några dagar över midsommar, troligen torsdag kväll till lördag mellan Brännögård och Ullared. Någon som vill haka på?
 
Blev det något av detta? Kan tänka mig att gå delar av Hallandsleden hær i juli eller augusti, eller andra turer i Halland.
Oj, lätt att missa inlägg här när det inte kommer en mailavisering..

Vi gick från Brännögård till Ullared vid midsommar men vill Du också gå där så släng ut ett inlägg här så kanske några andra nappar. Jag kan tyvärr inte i juli och augusti.
 
höstvandring 7-8 nov

ev blir det en höstvandring 7-8nov i karlshamns trakten .
håll uppsikt här!!!
Med vänlig hälsning Patrick och Eric
 

Logga in

Tips!