Zeal googles i Sverige

Av: ulindh

Det amerikanska företaget Zeal Optics lanserar sina produkter i Sverige via MUR sports som har agenturen för den svenska markanden. MUR fokuserar i steg 1 på att lansera Zeals skidglasögon, finns redan nu att köpa hos Alpingaraget och Alpint i Stockholm samt Tandådalen skishop i, Sälen.

Zeal Optics ett företag specialiserat på glasögon för action sporter, för utövare med extremt höga krav på funktionalitet. Zeal har ett unikt sortiment för att möta individers olika krav på situation, genom ett innovativt sport glasögon system med utbytbara linser kan utövaren vara säker på optimal sikt och solskydd. Zeals skidglasögon är kända för att vara imfria under tuffa förhållande och för sina välutvecklade linser i olika nyanser.

zeal

- Vår bakgrund och know-how har vi inom alpin skidåkning det är därför ett naturligt steg att vi börja med att lansera Zeals skidglasögon, säger Roger Petterson delägare i MUR och försäljningsansvarig.

Det är fyra skidglasögon modeller som initialt finns att köpa hos våra återförsäljare. MUR har i samarbete med Zeal testat och valt ut de mest efterfrågade och populära modellerna.

Zeals produkter är väl etablerade i stora delar av världen och finns sen tidigare i våra nordiska grannländer Finland, Norge och Danmark. Utöver marknadsledande funktion ligger Zeals glasögon långt framme med sin design och form. Zeal har fått flera utmärkelser för sina sport glasögon.
Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer

En reseberättelse om en solovandring som börjar med ett fjällmaraton och därefter utgår från Vålådalen och går över Stensdalsfjällen och Bunnerfjällen 5 kommentarer
Vad ska med på turen? Med en packlista blir det enklare att ha koll, här har vi samlat packlistor för några aktiviteter att utgå ifrån. I forumet ...
Niklas vaknade upp en morgon, han hann inte mycket mer än att öppna ögonen innan tusen frågor dök upp i huvudet. “Vart är jag? Vad har hänt med mitt ...
Tolvte delen i en artikelserie om skapandet av det svenska outdoor-märket "Norra". 1 kommentar
Elfte delen i en artikelserie om skapandet av det svenska outdoor-märket "Norra". 1 kommentar

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.