Nyheter > Produktnytt

Produktnytt

Troller kajakvagn

Paddelsäsongen är i full gång och kajaker ska lastas på och av, något som inte är helt lätt alla gånger utan en hjälpande hand. Kajakvagnen Troller löser problemet, med några grepp klarar en person av att göra detta på egen hand. Vagnen kan också användas till andra saker som ska lastas på biltak eller transporteras på marken.

Pris: 2300 SEK

Mer information.


Eterna Navigator 3

Silva lanserar Eterna - en serie kikare för livet till sjöss

Med porroprism-design och ett bra ljusinsläpp är dessa kikare perfekt anpassade för livet till sjöss. Med funktionen ”fixed focus” innebär det att du efter initial justering av kikarens fokus utifrån din syn, har fullt fokus på alla föremål från 7 meter och framåt. Du behöver med andra ord inte manuellt justera fokus vid varje användning - perfekt i hög sjö eller när du letar efter föremål på vattenytan. Kikarna är robusta, vattentäta, syns på långt håll och tack vare att de är kvävefyllda så behöver du inte bekymra dig om imma. Har du oturen att tappa en kikare i vattnet så flyter den.

Eterna lanseras i två olika modeller.

Eterna Marine 3, rek. Pris 1999 SEK

Eterna Navigator 3, med inbyggd kompass för navigation och rött ljus för att möjliggöra nattnavigering, rek. Pris 2499 SEK

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!