Nyheter > Paddla för Musikhjälpen - för en värld utan ...

Paddla för Musikhjälpen - för en värld utan barnarbete

Sedan 2015 har Melker of Sweden genom initiativet Paddla för Musikhjälpen samlat in pengar till förmån för Sveriges Radios, SVTs och Radiohjälpens välgörenhetsprojekt Musikhjälpen. I år är temat - för en värld utan barnarbete. Du kan vara med och paddla och bidra.

Tidigare har initiativet bla paddlat hela vägen från Stockholm till glasburen och längs vägen serverat mat på de städers torg de passerat på vägen.

2021 håller de till hos Paddla i Pampas @ Pampas marina i Stockholm och årets utmaning är att hålla (minst) två kajaker i rörelse runt Kungsholmen, dygnet runt under de 144 timmar som programledarna sänder live!

Till detta uppmanas allmänheten att hjälpa till och hålla kajakerna i rörelse - och paddelturen kan redan nu bokas på paddlaformusikhjalpen.se

Ett paddelvarv runt Kungsholmen tar cirka två timmar och kostar 100kr och för 300kr får paddlaren även mat och plats i den värmande bastun. All utrustning för vinterpaddling ingår givetvis, från torrdräkter och kajaker till kunniga instruktörer och guider. Pengarna som samlas in går oavkortat till Musikhjälpen och årets tema - för en värld utan barnarbete!

På plats arrangeras dessutom diverse event, dygnet runt under hela Musikhjälpenveckan. Det går också att köpa mat och dryck för frusna paddlare eller förbipasserande. Allt till förmån för Musikhjälpen!

Initiativet startar med en gemensam Luciapaddling under kvällen den 13 december och på lördag den 18 december arrangeras det även en prova på paddling för dem som aldrig testat vinterpaddling tidigare.

Var: Paddla i Pampas @ Pampas marina, Solna

Ta sig dit: T-banestation Västra skogen

När: 13 december – 19 december

Mer information och boka din paddeltid: paddlaformusikhjalpen.se

Facebook: Paddla för Musikhjälpen

Instagram: @paddlaformusikhjalpen

Insamlingsbössa: bossan.musikhjalpen.se/paddla-foer-musikhjaelpen

Logga in


Glömt namn/lösenord? Logga in med Facebook

Tips!