Nyheter > Ny cykelhållare

Ny cykelhållare

Thule EuroClassic G6 LED är en exklusiv dragkroksmonterad cykelhållare, som kan utvidgas och transportera upp till fyra cyklar. Med tidlös och utpräglad design, och den smarta LED-belysningen, ger den ett sportigt och attraktivt intryck som stämmer perfekt överens med de senaste bilmodellerna på marknaden. Cykelhållaren har en lastkapacitet på 25 kg per cykel. Det gör att den dessutom passar för transport av både e-bikes och rejäla cyklar med bred hjulbas.

Funktion och säkerhet är två av Thules ledord för all produktutveckling. I nya Thule EuroClassic G6 LED framgår detta på flera sätt i hållarens design:

Den nya LED-belysningen ökar säkerheten, då den garanterar hög synlighet av bilen.
Hållaren har en enhandskoppling och spänns enkelt fast på dragkroken. Stabiliteten är hög, och har förbättrats jämfört med föregående modell.
Hjul- och pumpspännena gör det enkelt att säkert spänna fast cyklarnas samtliga hjul.
Tack vare tiltfunktionen och den nya fotpedalen blir bagageutrymmet lättåtkomligt även när cyklar monterats på hållaren. Den har även utrustats med en inbyggd stoppfunktion, som hindrar cyklarna att slå i marken.

Den vida tiltvinkeln gör det möjligt att öppna mycket breda bakdörrar (som VW T5) även med fyra fastmonterade cyklar.
De löstagbara ramhållarna gör av- och pålastning av cyklar lättare (ramar upp till 80 mm) - särskilt vid lastning av flera cyklar.
Cykelhållaren och samtliga cyklar kan låsas.
Hållaren kan kompletteras med Thule Loading Ramp 9152, som hjälper till att rulla upp cykeln till rätt position.

Ökad kapacitet och körning med terrängbilar

Thule EuroClassic G6 LED 928 har plats för två cyklar medan Thule EuroClassic G6 LED 929 rymmer tre. Med dessa båda cykelhållare kan adaptern Thule EuroClassic G6 9281 användas, för att ge utrymme åt ytterligare en cykel. För bilar med reservhjul monterade på bakdörren kan Thule Off-Road adapter 9042 användas (reducerar då lastkapaciteten med en cykel).

Samtliga produkter har genomgått crash-tester och är certifierade enligt standardena TÜV-GS och CE.

Foto: Thule / Peer Eriksson

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

 

Logga in

Tips!