Artiklar > JOMACK:s nya projekt - "YEAR OF ADVENTURE"

JOMACK:s nya projekt - "YEAR OF ADVENTURE"

År 2013 cyklade Jonathan och Marcus, JOMACK, från Sverige till Tanzania.

De kände inte varandra innan resan, utan fick kontakt genom att Marcus la ut en artikel här på utsidan.se , som Jonathan svarade på. Redan under deras cykelresa började de att smida planer inför framtiden och nu ca två år senare står de inför ett nytt stort projekt som de kallar för "YEAR OF ADVENTURE". Ett år fyllt av äventyr! 


Jonathan och Marcus i Albanien.

För grabbarna innebär detta att de ska paddla kajak från Sverige till Istanbul, vandra 100 mil genom Indien och åka rullskidor kors över Australien. Projektet, och året, startar den 21:a juni då de kommer att börja paddla från Helsingborg mot Istanbul. 

Jomack om projektet:

- Vi är inte vana paddlare, vi har aldrig varit i Indien och när vi bestämde oss för detta projekt så hade vi aldrig stått på ett par rullskidor. För oss handlar detta projekt om att ge sig in i det okända och inte veta helt och hållet hur det kommer att gå. Vi har ingen aning om hur det kommer att bli eller hur det kommer att kännas, det enda vi vet är vår rutt och det faktum att vi kommer att ge allt vi har! Men vi måste erkänna att det känns en aning läskigt nu när projektet närmar sig..Fin tältplats i Sudan.

Under sin cykelresa till Tanzania startade de en insamling till olika projekt i Tanzania samt Uganda och det gav resan en större betydelse. Likaså i detta projekt vill de genom sina äventyr även kämpa för en bättre värld. Så i detta nya projekt samlar de in pengar mot barnarbete i Indien och de kommer även besöka ett par lokala projekt när de vandrar genom Indien.

Du kan följa dem på facebooksidan: ONELIFE jomack

Här kan du läsa mer om dem på hemsidan: www.jomack.se

- Vi ger allt - och resten det får kvitta! :) 

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar

Logga in

Tips!