Cykelevent bara för tjejer

Av: mrhandley

Bimbo-Bikers och Ett Annat Lopp arrangerar Hitta Din Träningskompis i Rudans friluftsområde (vid Haninge Centrum) den 27 Maj 2004 kl 18.30.

Läs mer om detta hos Bimbo-Bikers: http://bimbobikers.juretic.nu/special/hitta_din_kompis.html
eller hos Ett Annat Lopp: http://www.ettannatlopp.nu/hdt

Tanken är att alla tjejer som vill pröva MTB eller redan är bitna ska kunna hitta någon att cykla tillsammans med som ligger på samma nivå som de själva.

Fokus ligger helt och hållet på att ha roligt, umgås och lära känna andra tjejer som kanske kan bli framtida träningskompisar.
Du behöver varken vara med i Bimbo-Bikers eller någon cykelklubb för att vara med. Har du en mountainbike och vill lära känna andra tjejer att cykla med, så är detta tillfället för dig! Kom hit och prova att cykla med oss.

Efter cyklingen bjuder Ett Annat Lopp och och Bimbo-Bikers på korvgrillning över öppen eld. Ev. kommer det även en utställare med tjejspecifika cykelprylar.

Kommunikationer och vägbeskrivning hittar ni på HDT siten hos Ett Annat Lopp

För mer information, kontakta:
Mattias Lindström, mattias@ettannatlopp.nu
Karin Treviranus, karin.treviranus@telia.com

Källa: Arrangören Ett Annat Lopp

Länk till arrangören

Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer

Fler kvinnor än någonsin har anmält sig till nästa års Vasaloppet. Nu fortsätter arbetet för att få fler kvinnor att även anmäla sig till cykelloppen.
En skildring av öden och äventyr i sydvästra Afrika under nådens år 2017. Om en 3000 km lång irrfärd i främst Namibia och Angola. De efterlämnade ... 5 kommentarer
Visst är det smidigt med färdiga frystorkade rätter på turerna men att torka och göra sina egna rätter är inte särskilt svårt. Planera lite och prova ...
Andra delen av Lasses cykeltur genom östra Afrika. Den här gången får ni läsa om vägen till Karamoja i Uganda samt jakten på Sir Wilfreds Thesigers ... 4 kommentarer

En cykeltur till Turkana

Den femte cykelturen i Afrika tog Lars till avlägsna områden i norra Kenya. 6 kommentarer

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.