Nyheter > Butiksnytt

Butiksnytt


Foto: Meindl

Sko- och kängvarumärket Meindl har öppnat en konceptbutik i Östersund på Chaufförvägen 19A, ett stenkast från Lillänge handelsplats. Närheten till både fjäll och skog och med en tydligt frilufts- och jaktintresserad befolkning gör Östersund till en genomtänkt placering av konceptbutiken. 

Förutom det stora fokuset på vandrings- och jaktkängor har de också en stor efterfrågan från yrkeskategorier som militär, polis och väktare.

I butiken finns ett stort lager och personal med kunskap och erfarenhet kring fotkomfort och även olika typer av service. Man kan t.ex. lämna in sina kängor hos butiken för kängvård om man inte har tid eller lust att göra det själv. För den som inte vill köpa nya kängor går det att lämna in sina gamla trotjänare för ett sulkassettbyte, där hela sulkassetten byts ut så man kan fortsätta gå långt i sina Meindlkängor – ett ekonomiskt och miljömässigt val!


Foto: Point65

Point65 tar över Svimas lokaler

Point65 flyttar till större lokaler på Ekelundsvägen 26 (tidigare Svima Sports lokaler). Det är bara 200 meter från Pampas Marina där de var placerade tidigare. Lokalerna är helrenoverade invändigt och fasaderna är på gång under maj. Trots renoveringen smygöppnade de redan den 12 april.