Bambino Cyber Tool

Av: ulindh

För hemmets allra minsta fixare.

Tillsammans med den tyska tillverkaren av pedagogiska leksaker, Klein, har Victorinox tagit fram multiverktyg för barn. Verktygen är kopior av Victorinox populära original. Bambino CyberTool har flera av originalets praktiska funktioner tillverkade i plast.

Nu finns CyberTool i en version lämplig för barn över tre år. Bambino CyberTool är en pedagogisk leksak som på ett naturligt sätt lär barn att handskas med kniv och verktyg utan risk för att skära eller skada sig. Bambinoverktygets funktioner är gjorda i ett större format än originalets för att barn enklare ska kunna handskas med dem. I Bambino CyberTool finns funktionerna: linjal, bitsats med två stjärnmejslar, bithållare, tång, skruvdragare, ficklampa och ett nyckelringsfäste. Ficklampan drivs av två stycken 1,5 volts batterier. I Victorinox Bambino serie finns ytterligare två enklare varianter.

CyberTool original för vuxna är ett av Victorinox mest sålda multiverktyg. Med sina 34 funktioner fungerar CyberTool som en liten praktisk verktygslåda, lätt att ha tillhands i de flesta vardagssituationer. Några exempel på verktyg som ingår är lång bitmejsel, bithållare med torxbits, pozidrivebits, phillipsbits och spårbits, tång, knivblad, kabelskalare och flera fasta skruvmejslar.

- Barn tycker ofta det är roligt att få vara med när föräldrarna donar och fixar hemma. Får de dessutom använda likadana verktyg som mamma och pappa blir det förstås ännu mer spännande, säger Louise Strömfelt på Vajda Sweden AB.

Bambino CyberTool kan köpas via Naturkompaniet på Hantverkargatan och Järnhörnan i Stockholm samt direkt via Vajda Sweden AB. Den kostar cirka 175 kronor inklusive moms.
Logga in för att kommentera
Bli medlem
Glömt namn/lösen?

Läs mer

En reseberättelse om en solovandring som börjar med ett fjällmaraton och därefter utgår från Vålådalen och går över Stensdalsfjällen och Bunnerfjällen 5 kommentarer
Vad ska med på turen? Med en packlista blir det enklare att ha koll, här har vi samlat packlistor för några aktiviteter att utgå ifrån. I forumet ...
Niklas vaknade upp en morgon, han hann inte mycket mer än att öppna ögonen innan tusen frågor dök upp i huvudet. “Vart är jag? Vad har hänt med mitt ...
Tolvte delen i en artikelserie om skapandet av det svenska outdoor-märket "Norra". 1 kommentar
Elfte delen i en artikelserie om skapandet av det svenska outdoor-märket "Norra". 1 kommentar

Sova ute en natt i månaden

Anna och Anna har hittat det bästa ”lifehacket” någonsin – och upptäckt många naturreservat i sömnen.