Nyheter > 24-timmarssegling 1-2 september

24-timmarssegling 1-2 september

Svenska Kryssarklubbens 24-timmarssegling körs längs hela Sveriges kust och i Vänern och i Mälaren första helgen i juni och september. I år betyder det helgen med lördag 1 september.

Seglingen går ut på att segla så långt som möjligt på en bestämd tid och sedan komma tillbaka till startpunkten i tid. Du väljer själv väg bland en stor uppsättning rundningspunkter.
Läs mer om seglingen här  och anmäl dig under de olika arrangörerna, Kryssarklubbens lokala kretsar. Exakta starttider varierar något mellan de olika arrangörer.

Seglingen är en koncentrerad långfärdssegling där du hinner med mycket segling, mycket navigering och mycket samvaro ombord. Lägg upp seglingen så att den passar dig, besättningen och båten. Kul och lärorikt.
Det finns en facebooksida där du kan fråga, diskutera, dela med dig, leta gastar.

I Stockholm kan du titta in på en drop-in-kafé inför seglingarna på Kryssarklubbens kansli i Nacka Strand, ta en fika och prata med några funktionärer och andra deltagare. Ingen föranmälan, ingen agenda, inga powerpointbilder. Lite småprat kring dina frågor och försök att analysera vädret inför seglingarna. Måndag 27 augusti mellan 18 och 21.

Logga in för att kommentera
 Glömt namn/lösen?
» Visa även betygsättningar utan kommentar